Elifmmmmm Normalde özele gidiyorum perşembe sezeryanim var doktor kovid testi istedi orda ücretli istersen dışarıda yaptır dedi . Şimdi devlet hastanesine gidip durup dururken yaparlar dimi geri çevirmezler
Nundiyebiri Elifmmmmm devlette üücretsiz bn defalarca yaptırdım sezaryan için demeyin akrabam pozitif çıktı kuru öksürüğüm var de ilkkez yapıyorsan yapıyorlar
BusraTamerr Elifmmmmm sultangazi hasekide yaptırmıştım grip gibiyken, doktor hiçbir belirti yok ama yine de yapalım için rahat etsin demişti. Ayrıca sezaryen olacağın için neden covid testi istediler anlamadım, pozitif çıksan içinde bebekle 10 gün daha mı bekletecekler ne saçma. Bunun için her hastaya covid muamelesiyle yaklaşmaları lazım değil mi
gunisigim123 Elifmmmmm bnde ozele gidiyorm persembe sezeryanim var bugun devlette covid oldum sitim basim agriyor nefesim daraliyor dedim onlarda yapti yoksa sezeryan icin dersen yapmiyorlar bulgin olsn
Elifmmmmm Nundiyebiri devlette ucretsiz oldugunu biliyorum da yaparlarmi acaba diye kuskulandim cunku eşime yapmamislardi qylar once bi sebeptn
yediekim Nundiyebiri böyle diyerek temasli oldugunuz icin karantinaya alinmaniz gerekirdi normalde. Ayrica yalan söyleyerek devletin hakkina girmissiniz
Nundiyebiri yediekim zaten 20 gün kaynanama baktım kendi evime geçerken de test yapmak istedim o atlattı bana bulaştı anlayacagınıx
yediekim BusraTamerr saçma degil cünkü pozitif ve negativ hastalar ayni yerde bulunamazlar, izole edilmesi gerekir ve ayriyetten saglikcilarin güvenligi icin oldukca büyük önem taşir..
egeliz BusraTamerr farklı bir izole yöntemiyle ameliyatı gerçekleştiriyorlar yani sayılı ameliyathane var her hastanede 2 tane ise birini covid li hastalara diğerini normallere yaparlar en sağlıklısı bu iyiki istiyorlar yoksa doğum sonrası her anne ve bebek tehlikede olur
BusraTamerr yediekim demek istediğim testte negatif çıkıp taşıyıcı olan birçok kişi var, o yüzden her ameliyat hastası covid önlemleriyle ameliyat olmalı ki kimse riske girmesin.
sedefmete benim de çarşamba günü sazeryanim var yarın gidip kovid testi vericem özel hastane 185 lira
Ozgulos Elifmmmmm sezeryanda olsa normak doğumda olsa doğumdan önce covid testi yaptırmak mecburi mi peki
Mugesahra33 Ozgulos oyle bir zorunluluk yok ya,bazıları istiyor heralde,bn o cubugu sokturmam beynıme kadar, kalp damar cerrahı doktorla konusuyorum ,cok tehlıkeli hıc onermıyor testı
Ozgulos Mugesahra33 evet bende o testten çok korkuyorum, yaptırmak istemiyorum. Geçen hafta hastane doğum ücretlerini sordum, korona testi yapıyorlarsa ayrıca bir de o var ücreti bu kadar diye söylerlerdi diye düşünüyorum, neyse haftaya gidince tekrar sormak lazım
Fndkkrdu Elifmmmmm canım hamilesin zaten öksürüğüm var de sırtım çok ağrıyor de ateşte var de yaparlar bence ben hamileliğin başlarında ablamda çıkınca böyle diyerek yaptırmıştım hamile.oldugun için direk yapıyorlar.