Sumisalii Merhaba anneler 12 haftalikken erkege benziyor dedi doktorum bebek buyumus heryeri olusmuss buyuk bi bebekti 14 haftalik olduk %90 kiz dedi sizce kesin kizmidir ve bebekleriniz 12 haftalikken ultrasonda nasildi
Ecem1818 Sumisalii Ç 15. Haftada kesin konuşulur demişti benim doktorum o zamana kadar hep bir ihtimal yüzdelik vardır dedi
Haticearen Sumisalii sana benzer bi durum.daydim 14 haftada erkek dediler 19 da.erkek detaylı da kendim görünce inandım erkek olduğuna
Miumiu Sumisalii Canım bence 16. Haftana kadar bekle. Tam kesin olsun diyorsan detaylı usgye kadar alışveriş yapma kuzucum🐣
Sumisalii Miumiu tesekkur ederim erkege benziyor dedi umitlenmisdim iki kizim var oglumda olsun istedim ama bugunde %90 kiz dedi
Haticearen Sumisalii hayır hiç demediler her gittim de erkek bu dediler bı umut kiz die icimdede kaldı açıkçası Sağlıkli sıhhatli olsunda
Miumiu Sumisalii Ayy allah gönlüne göre versin kuzucum ama daha erken bence en azından 16. Haftana kadar bekle🐣
Sumisalii Tabiki onemli olan basda saglikli olmasi ama insaniz isde gonulde istiyo iki kizim var oglumda olsun isterim ama %90 kiz dedi napim hayirlisi boyleymis yapicam birsey yok
_Elifffffff_ Sumisalii banada %70 erkek dedi doktorum 12+6da cinsiyeti için ayrıca baktı umarım değişmez bir daha ki kontrolümüze🤲