DilanArven gulcins ben 38 deyim 3190 dedi aa cok az dedim hani doguma az kaldigi icin, +,- 400 gr degisir onu bilemeyiz dedi doktorum. Dogumda belli olucakmis yani.
Berra gulcins benım 1,5 haftadır 35 ten 36+4 teyım hıc kılo almamıs . Kılo alımı durmus bende anlamadım
ggzmkrcc gulcins sıkma canını benim 34 te 2800 dü 35 te hala 2800 hiç almamış dedi bugun 36 olduk gittim 3100 dedi bir problem olmasın da sorun edilecek birşey yok
ebrucan gulcins benimde aynı oldu geçtiğimiz iki hafta da sadece 300 gr almış 😔 bu hafta bakacak yine az alırsa dışarda büyür dedi birçok sebebi olabiliyormuş tansiyona çok dikkat et dedi inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
deryaersin Ben 38+2 deyim bugün kontrolümüz vardı 3391 olmuş bu perşembe doğum var bakalım değişcek mi?
gulcins deryaersin ayyy Perşembe mi 😱 1 gün arayla doğuracağız ben Cuma günü tam 39 haftalık olacağım inşallah 🙏 sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı dilerim ki
gulcins Benimde 3321 çıktı kilosun Evet birde eksi artı durumunu hesap edince gerçekten moralim bozuldu 36+3 te 2991 di bugün böyle çıktı 😔 Cuma tam 39 haftalık oluyoruz Doğumum olacak Allah nasip ederse sanırım minik bir kız olucak 😞