rumeysa-96 BaharMelek öncelikle doktorunu aramanı tavsiye ederim ama bn şakallarıma kulak arkalarıma nane yağı sürerim burun deliklerme çok az rahat nefes almak için inAn çok çok faydası var mutlaka dene limon yerim limonda geçirdiğini düşünüyorum en son çare parol içiyorum karanlık oda da dinlen
BaharMelek rumeysa-96 Limonlu su içtim bı arkadaşım önermişti onuda ama ona bile tık demedi. Ağlaya ağlaya dua ede ede uyuyakalmışım oda sadece 1.30 saatti😔
Meryemkale BaharMelek kahveyi size doktorunuz mu yasakladı? Çünkü günde 1 fincanı aşmamak kaydıyla içilebiliyo Dr um bana bu şekilde söyledi
BaharMelek Meryemkale Doktorum bişey demedi ama aile büyüklerim benimde internette okuduğum bı yazı yüzünden içmemeye özen gösteriyorum 😏
Haticeyuce31 BaharMelek yavrum ilk trimestir döneminin son haftalarında şiddetli baş ağrısı görülüyor bende 2. Trimestirdayim o 12 13 haftalarda artk deliricektim parol atıp uyuyordum geceleri bile bazen uyanir agri kesici atardım 😬
BaharMelek Haticeyuce31 Keşke içebilsem ama içmem yasaktı. Hamilelikten öncede ilaç kullanmayı sevmezdim. Şimdi doktorumda yasaklayınca hiç gereksinim duymadım. Gündüzleri ağrım hafifliyor ama geceleri baya şiddetleniyor. Rabbim yardımcım, yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Mom97 BaharMelek dün sırf bu yüzden acillik oldum canım 12 haftalığım bende. Serum ve parol taktılar sadece. Dün sabahtan akşma kadar zonkladı gözümden cıkıyodu ağrı gece gittik bir saat felan rahatlattı geri başldı tüm gece sabaha kadar uyandım su içtim bol bol şuanda bir tık iyiyim bol şu iç gerçekten işe yarıyor
BaharMelek Mom97 Şöyle sizin gibi olan 5-6 kişinin durumunu okuduğum da içim gidiyor. Çok çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah 😔 Benim durumumda sanırım öyle olacak. Tek korkum bana değilde bebeğe bişey olmasından 😔 Rabbim korusun inşallah hepimizi 😔🤲🏻
Mom97 BaharMelek yok korkma bu benım ikinci hamileliğim ilkindede dehşet baş ağrısı çektim bebeğe birşey olmuyor. bu hamileliğimde öyle geçiyor🙄
BaharMelek Mom97 Kurban olurum ☺️ umarım öyledir ☺️ Allah tez zamanda tüm ağrılarımızı geçirsin inşallah ..
54_kubra BaharMelek nane yağı iyi geliyor baş bölgesine masaj yaparak. Bir çok kişiden duymuştum. Ayak altına da masaj yapabilirsin sinirleri uyarıyor rahatlatıyor. Denemekten zarar gelmez ilaç içmekten iyidir. Herhangi bir baş ağrısı ya da karın ağrıma ayak altına masaj yapıyorum at kestanesi kremi var elimde şuan onu kullanıyoruz eşimle beraber gerçekten rahatlatıyor 👍
BaharMelek 54_kubra Bunu deneyeceğim 🌼☺️Valla Allah razı olsun bu programı iyiki indirmişim çok faydası oldu ☺️Sizede geçmiş olsun inşallah tekrarını yaşamazsınız ☺️🌼
BaharMelek 54_kubra Onu içince biraz sanki rahatlamıştım ama devam ediyordu ne yapacağımı şaşırıyorum artık hep kulaktan duymalarla çaresine bakmaya çalışıyorum 😔
BaharMelek Mom97 Benim ilk hamileliğim olunca ister istemez korkuyorum. Bu duygu çok başka hatta bambaşka bişey 🌼☺️ Aman bişey olmasın, bişey olmuş mudur diye hep bi ağrım olduğunda aklıma geliyor ama dediğiniz gibi annelik duygusu işte ☺️
Mom97 BaharMelek bende de bu çocukta öyle oldu ilkinde hiç düşünmüyodum şimdi her kontrolde doktor kötü bişey dicek gibi hissediyorum kızımdan sonra panik atak geçirdim onun etkileri hala galiba 😕
BaharMelek Mom97 yaa 😔 Aman dikkat edin, bazen olmasa da şu hormonlar yüzünden tüm duygularımız birbirine giriyor. Panik atağınız icinde çok geçmiş olsun dilerim hemen atlatırsınız. Kendinizi sıkmayın Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bebişlerimize 🤲🏻☺️