Denis19 Kızlar apartmanımızda asansör yok annemlerde de yok bazen sürekli merdiven inip çıkıyorum daha mi dikkatli olmalıyım acaba
Ciara93 Denis19 merdiven inip çıkmanın ne zararı olabilir ki arkadaşlar bence abartıyorsunuz, hamiş Hamiş mağazada afedersiniz eşek gibi çalıştım ☺️ Hareket sağlıktır 👍
HaticeKoyuncu Denis19 bizim ev 4. Kat ve merdivenler okdr dik ki kendi katımıza geldiğimde bacaklarım yanıyo ve bu merdivene ragmen normal dogum yapamazsam tasıncam bu evden 😂
OktayMeltemSahin Denis19 Ciara93 erken doğum riski olanların yüksek merdiven çıkması yasakmış benim riskim var doktor kesinlikle çıkma yüksek yüksek merdivenler dedi Allahtan asansör var binamızda çıkmak zorundaysanız dikkatli ve dinlene dinlene çıkabilirsiniz
[silindi] Denis19 Rahim ağzı kısalığım varken bile okula gittiğimde 6 kat merdiven in çık o zaman bile bir şey olmamıştı hareket her daim iyidir. Kendinizi yormadan çıkmanızda bi problem olmaz diye düşünüyorum
MucizemiziBekliyoruz Nasıl dikkatli olucaz ki canım çıkmak zorunda kaldigimz sürece :) bende 4. Katta oturuyorum merdivenleri cok yüksek bizdede asansör yok canim 5 yaşındaki çocuk bile yoruluyor :) kaç haftalıksn
Denis19 Hani doğumu yaklaşanlar soruyo ya nasıl acilmam olur diye onlara hel merdiven in cik eğil kalk fln yazıyolar bende onları görünce sordum kızlar 20+4 günlüğüm 🤗
Ciara93 Denis19 evet Doğuma yakın Bol bol merdiven inip çıkmak lazım ama bu olan açılmaya destek, merdiven çıkıyor diye kimse erken Doğum yapmaz eğer riskli gebelik değilse. Dikkat edin kendinize hayırlı kolay doğumlar 😘