mervedemirr Hanımlar şu çin takvimi hakkında bilgi sahibi olanlar bi yazsın bakalım :) şimdi bi son adeti soruyor başka biyerde de hamile kaldığınız ay diyo bu teste göre sonuçları doğru çıkan kaç kişisiniz ☺️
MeliSeliMelih mervedemirr 3. Bebeğime hamileyim üçüde doğru çıktı 😂 tabi inanmamakla beraber 🥰 Kızım 11 oğlum 9 yaşında tam o zamanlar bakmıştık aklımıza geldi bu hamileliğimde de baktık erkek çıktı bu da doğru çıktı 😂
mervedemirr RH38 peki son adet tarihini mi girdin hamile kaldığın ayı mı çünkü Sitelerde farklı soruyor ben emin olamadım bende erkek çıktı ☺️
annebali12 Benim SAT da ekim hamile kaldığım ayda ekim direk ekime baktım erkek çıkıyor. Daha cinsiyeti tam öğrenemdim kız gibi dedi doktor bekleyip görcez 🤷♀️
mervedemirr annebali12 ben 30 ekim en son adetim kasım yani hamile kaldığım ay zaten 2 aralıkta öğrendim 7 gün geçmişti bakıyorum erkek çıkıyor sağlıklı doğsunlar canım ☺️
annebali12 MerveBostann merveciğim nerelisin ilk defa soyadımla birini gördüm. Bizim ailenin çemberi çok dar toplasan sülale 60 kişi 😂😂 Kızlık soyadım bostandı