Gamzeeakt 25+3 haftalık hamileyim tokluk kan şekerim 69 çıkıyor halsizliğim var ve bazende bayılacak gibi hissediyorum tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor. Sizce şekerim düşükmü
Ebryrdm Gamzeeakt benimde 50 çıkıyordu hamileliğimin başlarında ortalarında bayılıp bayılıp duruyordum. Yuvarlana yuvarlana 38 hafta olduk 😂 tavsiyem şu bayılcağını hissettiğin an her neresi olursa olsun direk yere otur. Otur ki düşme. Allah korusun daha kötü sonuçlar olur.
Gamzeeakt Daryaa Şeker yüklemesi yapmadı doktorum sürekli halsiz ve bayılacak gibi olduğumun için babam şeker hastası onun aletini kullanarak ölçüm yaptım. Bir sonraki kontrolümde bunu doktoruma söylicem inşallah
058elf Daryaa yaptırdım ama ben içeceği içtikten sonra kustum doktor 50mg yüklemiş gibi yapalım tokluğa bakalım yüksek çıkarsa tekrarlayalım dedi şükür o da 111 çıktı ikinciye gerek görmedi
Gamzeeakt Ebryrdm Evet o şekilde yapıyorum bende oturup bekliyorm cebimde çikolatayla dolaşıyorum hep
Gamzeeakt Esnesn Şeker düşüklüğüde yüksekliği gibi iyi değil diye okudum o yüzden endişelendim açıkcası