Meltem134 Yorumları okuyunca biraz daha rahatladı içim, Memik bey olmazsa bende yaşar beye gideceğim.Alllah yardımcımız olsun😍
Nazlnisaa 40 haftalığım bende şehir hastanesinde yapacağım doğumumu nasipse. Gültekin Adanaş Aydın ve Başak Göçerden memnun kaldım. İlgililer
Dilemege Meltem134 ben doğum yaptım çokta memnunum iyi ki özele devam etmeyip devlete geçmişim herşey oldukça mükemmeldi 😇
Tunazeyneb Bende şehir hastanesinde tek kişilik odada doğum yapıp tek kişilik odada kaldım memnun kaldım
Alparslan_mom İsteğe bağlı sezeryan yapmıyolar sanırım şehir hastanesinde. ben randevu bulmuştum ama iptal ettim sonradan özelden devam edeceğim yer olarakta çok fazla uzak geliyor, doktor kim denk gelceğinin belirsizliği falan beni geren şeyler belirsizlikler 😃
Zeyneppz Hellolo evet bexne kaç gündür alamıyorum daha kolay bir yolu yok mu alanlar nasıl alıyır acaba
Hellolo Zeyneppz ben bikere gidebildim ayrıntılı ultrason çektir dedi yer bulabilirsen ta Mayıs sonu tarih verdiler zaten doğumum o zaman oluyordu😂 eşimde üniversiteden buldu orada çektirdim mecburen özele gidiyorum çünkü randevu bulamıyorum istenilen testler için komik komik tarih veriyorlar çıldırası bir durum yani
Zeyneppz Hellolo ben aldım detaylı ultrason için Aylin hanıma 6 nisana şansıma oda Bi girdim vardı randevu aldım hemen
Duyguu111 Beyzabade16 detaylı ultrasona girdiniz mi ? Bandırma’dan geleceğiz Bursa şehir hastanesine detaylı ultrason için bilgi verir misiniz ?
Beyzabade16 Duyguu111 girdim canım özelden bir farkının olduğunu sanmıyorum gayet ayrıntılı bakıp bilgilendiriyorlar ben memnun kaldim
Duyguu111 Beyzabade16 peki görüntü veriliyor mu ? Birde görüntü kalitesi nasıl belli oluyor mu yüzü iyi ? Teşekkürler 😇