Mehad4446 Eşim kız konusunda defnede kararlı bana diyo erkeğede sen karar ver. Çınar olabilirmi diye düşünüyorım ama emin olamadım. Başka fikirlere açığım öneride bulunanilirmisinz acaba☺️
Z-asena Mehad4446 benim kizim olacak sanirim adini mila koyacagiz ileride oglum olursada milan koyacagiz. Mila&miran hoş olur aklinizda bulunsun
Mrb002 Mehad4446 bizimde bir kız bir erkek olacak uyum aramiyoruz sacma geliyor bana 😁 bizde defne ile göktuğ koyacagiz 😁
Gull_94 Mehad4446 cok sık duydugum ıcın kulagıma artk hos gelmıyo acıkcası benım Kız olsaydı bu sefer eliz ısmını dusunmustum veya ahu erkek ıcınde cagatay ve yamac dusunuyorz karar vermedık henuz
Fatmaada2015 Arda we Azra olabilir ECE we Ege olabilir Asya we Aras olabilir Mira we Miran olabilir Yiğit we Yaren olabilir Ercan we Erin şimdilik aklıma bunlar geldi sağlıkla alım kucağınıza
Mehad4446 Mrb002 göktuğ ve kağan(kaan) ismide begendiklerim arasında canım ama “ğ” harfi içinde geçen isimler acaba sıkıntı cıkarırmı cocuga diye düşünüyorum😂 belkide gereksiz bi endişe ama😂😂
mmek_2014 Mehad4446 bir arkadaşımla birer gün arayla doğum yaptık. Benim oğlumun adı Kağan onun oglunun adı Göktuğ 😁
Mehad4446 Gull_94 doğrudur canım bu isimleri bırakacak olan cok gördüm forumda. Benim tek istediğim tanıdığım birinin ismi olmasın ,cocugum bana başkasını hatırlatmasın☺️ Söylediğin isimlerde hep birileri var çevremde😒 sagol ama önerilerin için☺️
ratatosk Şu köşede bekliyim ben de 🙈 erkek ismi bulmak çok zor hep isimler sert derken erkeğin ismi bulduk kız isimsiz kaldı aklımızda defne dönüyor bizim de ama çok fazla seçenek var 😁😁
Mehad4446 ratatosk isim konusu gerçekten zor, cocugun bi ömür kullanacagı ve hayatını etkileyecegi bişey o yüzden cok detaylıca düşünmek gerekiyo malesef☺️
Mehad4446 1Dygs1 sagol canım ama iki isim düşünmüyorum soyadımız uzun zaten😂 öykü ismide cok hoş geliyo kulağa🥰bide öykü isminde bi kızın çirkin olma olasılığı yok gibi geliyo sanki bana😂
Mehad4446 sinefil evet cok duyulan isimler☺️ Beni cezbeden tek tarafı cevremde bu isimlerden kimsenin olmaması☺️ Önerdiğin isimleride not alıyorum canım🥰
mmek_2014 Defne-Demir olabilir uyumlu geliyor kulaga. Ben Emir-Nehir isimlerini çok uyumlu buluyorum. Oglumun adı emir kızım olsaydı nehir koyacaktım adını ama yine oglum oldu 😊
Mehad4446 mmek_2014 demir ismini pek sevmiyorum ama emir-nehir hem uyumlu hemde ayrı ayrı güzel isimler🥰