[silindi] Israa araştır mutlaka bnm adetimi düzenledi akıntı cok fazlaydı onu düzene soktu pcostan dolayı cinsel isteksizlik vardı kendimi hiç kadın gibi hissetmiyodım ona bile iyi geldi myomu olanda kullanıyormuş iltihap olanda mantar olanda şifa niyetine Bi dene canım dogum kontrol hapları na para verene kadar o pede para ver günlük pedi yle başla baktın Bi işe yaramıyor devamını almazsın bende öyle başladım memnun kalınca tüm setini aldım
Bus61 Israa amin inşallah canim gercektrn de öyle oluyo artık bırakmaya karar vermiştim ki Allah’ım nasip etti 😍
melekxvedat Pko öğrendikden sonra kan vermiştim troid değerlerim yüksekti troid ilacı kullanıyorum adet olmuyordum bunun etkisi troid den de olabiliyormuş baktırın derim
Israa melekxvedat bakıldı herşeye canım insülin direnci ve d vitamini eksikliği çıktı sadece herşey normal
Senaz_1 Israa amin canım inşallah 🙏🏻 ❤️ Allah yardım etsin bende ilk başlarda tarlusal vs çok kullandım adet söktürücü ama geçici çözümler gerçekten bitkisel yollar deneyebilirsin otların çok faydasını gördüm bende hemşireyim ama ilaç kullanmaktansa bu yolu seçtim tavsiye ederim
melekxvedat Israa bugün bi arkadaş inofolic önerdi bende deneyeceğim sipariş verdim internet de bi araştır istersen ben almanyada yaşıyorum satın aldığım sitedeki yorumların hepsi olumluydu
Ruj000 Israa hiiiç canini sikma gecen sene pcos oldgumu ogrendm hatta doktor kilo alma cokda yasini gecrme cocuk icn kolay olmz cocugun dedi cocuk istemedgm halde oyle deynce insan korkuyor bu arada 26yasndaydm kiloluda saylmam smdi27yasmdaym hala kilom 2ay once cocuk sahibi olmaya karar verdk ve gecen hafta hamile oldgumu ogrendm hic bir caba gostermeden hamile kaldm pcos oldgun icn cocuk olmz dye bsey yok hatta bu kadar hızlı hamile olduguma sasirdm planliydi ama yinede sasiliyor
Elfasl Merhaba bende pco yum.Doktorum 2 ay öncesinde söyledi ilk ay kendisi yumurta takibi yaptı normal yolla denedik olmadı.. İkinci ay klomen kullandım yumurta tam istenilen düzeye geldi ve tüm kan testlerim smear hepsi de ilk ay yapılmıştı başka bir sorun yoktu ben o ay hamile kaldım şuan 13+4 üm .. Doktor kontrolü en önemlisi bence iyi bir doktor bulup sadece onu dinle herşeyin gönlüne göre olmasını dilerim :)
MinnieMouse Israa duzenli hacamat yaptirip, clife kullandim. Ilk cocugum kizim 8 aylik olucak, simdi ikinciye basladik 3 aydir deniyoruz aslinda. Hic ara vermeyi dusunmedim cunku hamile kalmak benim icin bi mucize 🥰