eda2408 minikcivcivim belrtiler var mı ablacım bu ay da olmazsa ebe kadını alıp yanına gelecez söylyim :D
minikcivcivim eda2408 canım benim ya tesekkur ederim 🌸inan bende üzülmek istemiyorum ama rabbimin kısmeti canim benim 🙏 ALLAH en kısa zaman da nasip eder inşallah 🙏böyle karnım da bir ağrı var ama sanki karnımın içi boşlukta gibi 😅
minikcivcivim eda2408 valla bilmiyorum ki canım belim ağrıyordu o geçti şimdi de kasik tarafim da sizi var sanki öyle cok hafif batma hissi gibi oluyor ama çok kısa süreli anlayamıyorum bile
eda2408 minikcivcivim gün aşırı adete kadar öneriliyor normalde çatlamadan sonra da ablacım minikcivcivim bence çatlamış mı diye gitseydnz keşke kist olmasın sonra
minikcivcivim eda2408 gidicez herhalde canim cuma günü eşime dedim gidelim mi diye bakarız dedi Gün aşırı oluyor kuzum ama bir iki gün ara vermek istedik 🙈 bakalım canim hayırlısı ile olur ınşallah 🙏sen hiç adanaya geldin mi canim
eda2408 minikcivcivim hayır ablacım gelmedim ama eşim her yeri karış karış bilir kaynanamın akrabaları da var orda