umudumvar2 yapma ya aman beklesinler ne olmuş sanki bir yıl geç olmuş ne olmuş
Hem şöyle bir şey var geç olsun güç olmasın
Ben çok istedim eşim benim üzüldüğümü gördükçe istemedi dedi bu kadar istemek imtihan olur bu kadar çok üzülme ben penceremden parka bakıp ağlardım bir tane bebek görsem gözlerim dolardı, kuzenim hamile kaldi evlenir evlenmez hemen bana dedi daha 2 haftalikdi çok sevindim bak onunla aynı gün test yapmıştım ben hüngür hüngür ağlıyorum tek çizgi diye oda beni arıyor hamileyim diye ben acımı unuttum ona sevindim ama bak düşük yaptı biliyordu benim ne kadar istedigimi nispet yapar gibi oldu onun ki.. benim kayinvalimdelerin de olmamış 1 yıl ben o yüzden rahattım bana kalkıp birşey deseler ağızlarının payını alırlardı biliyorlardı ama ben hiç taviz vermedim muhattap olmadım eşime dedim o dedi onun da çevresinde böyle arkadaşlarının eşlerinin olmayanları varmış konuşurlarmış onlardan da biraz bilgiliydi bu üzülme konusunda felan şükür o yüzden bu 1 yıl onlardan laf duymadan geçti sadexe son zamanlara kadar evimde kaldıkları için biraz kendilerini yüksek gördüler ama ağızlarının lafını da aldılar sende eşinle konuş balim 🙏