Gulsen4224 ya ben bu görümcemi bir kasik suda bogsam ne olur deli mi bu yüzsüz gibi geldi birde bana karışıyor şeytan diyor tut saçından sur yerlerde ya yazık bana ya vala yazık geliyor götünü kaldırmıyor telefona sarılıyor annesiyle konuşuyorum araya giriyor 3.çü kişiye ne yemek düşer unutur bu ben buna nasıl haddini bildircem ya yok adetim geçmemiş de yok çıkmazmış ulan sanane niye hevesimi kursağımda bırakiyo.kaynanama dedim diyor ben hiç hemen gitmedim adetim 2 ay geçti gittim yok 10 gün geçti gittim niye geciriyim ya adetimi niye ee test de çıkıyorsa gitmene gerek yok ya hangi devirde yaşıyoruz sanki çağdışı yaşıyoruz bu ne saçmalıktır lanet okuyorum resmen ya çok sıkıldım artık küs gidicem annemlere olan bu olacak yeteri bilmiyor bu kız cahil kendi hamile kalsa bir yıl sonra havaya uçar ben sakin sakin oturdum bekliyorum sorunum var işte olmuyor heves ediyorum seviniyorum ya bir insana bu kadar torum yapılmaz ki ben biliyorum bunlar böyle diyicek gerizekalilar nerden bulaştım bunlara ya 🥺😞
Bir Yanıt Yaz…