umudumvar2 ya ilk bu ay olmazsa doktorumu değiştircem ve rahim filmi istiycem çekildikten sonda yine olmazsa aşılama yine olmazsa ya akışına bırakıcam ya tüp bebek istiycem bu biraz zor ama. Olmazsa ne yapalım bu en az 1 yılımızı alır çünkü eşime daha erken gelebilir. Özel de aşılama çok maliyetli 2.500 dedi bize bence ilaçlar felan hariçtir canim çok sıkılıyor 😞 inan sabah test yapasım hiç gelmiyor bile. Yani anlamıyorum ben neyden korkarsam o benim başıma gelmek zorunda mı bir kere de aa ben yanıldım demek istiyorum. Aa bak araştırdın ama senin böyle bir sıkıntım yokmuş demek istiyorum. Daha bebek düşünmüyorken polikistik overi araştırdım kalktım. Bak bende de polikistik over var. Dedim yumurtam büyüyordur . Büyümüyor. Kistim yok en azindan diye sevinirken bir anda 7 cm kistim oldu 2 ay tedavi olamadım. Ben neye elimi atsam elimde kalıyor hep böyle mi olacak bu ? Bu isyan ya da farklı birşey değil sadece bekleyişin olmaması beni çok üzüyor şuan evde eşimin ailesiyle kalıyorum hadi bu ay olmazsa onlar bilmezlerdi tedavi olduğumu şimdi biliyorlar olmazsa ilk tepki aaa niye olmadi iğne oldun o kadar para verdin bir daha gitme tedavi olma. Ben bu tepkileri neden çekiyorum kendi evlerinde olsalar düşünmüyorum derim. Öyle doluyum ki kusuyorum resmen 😞ve bunu yazmak hiç hoşuma gitmiyor.