Esra_80_ Kızlar vazelin Çatlağa iyi geliyormu hem göğüs ucu hemde Karın bölgesine uygulasam olurmu sizce kullananlar var mı acaba
Minisinannesiii Esra_80_ yengem şey demisti bana doğumuna 40 gün kala göğüs ucuna mutlaka vazelin sur sonra peçete koy önüne Doğumdan sonra yara ve ağrıya cok iyi geliyormuş yani onlar oyle yapıyormuş bende oyle yapacam
bltern1 Esra_80_ ben Bayadır karnıma sürüyorum çatlaklar için elimde kalanı da göğüs ucuma sürüyorum şimdiden başladım
BA3480 Esra_80_ vazelinin hammaddesi petrol canım bence pek sağlıklı değil,ben çatlak önlemek için badem yağı kullanıyorum karnıma, elimde kalanı da göğüslerime sürüyorum. 32.haftamdayım çatlamadım henüz şükür
Sen1meleksin Esra_80_ iyi geldiğinş duydum badem yağı ve vazelin aldım ama vazelinş kullanmadım canım içeriğinden dolayı petrol var.
Esra_80_ Minisinannesiii bende öyle yaparım umarım ☺️Ama kullansam mı ki 19+5 oldum bugün de daha hiçbişey sürmedim☺️😂Vazelinş kullansam mı acaba
Msydn6 Minisinannesiii cnm krem neysede peçete vs gibi şeyler göğüs ucunu kurutuyor nemini alıyor tavsiye edilmiyor pek kuruttuğu için yaralara daha kolay yol açıyor bende ilk doğumumda krem sürüp sürüp peçete hatta sonra göğüs pedi koymuştum onlar benim yaramı daha çok azdırdı hemşire kesinlike tavsiye etmedi kullanmamamı söylemişti onu bıraktım direk iç çamaşırına değsin pamuklu olsun dedi ondan birşey olmaz dedi
Tuba18 Zelihaaslan dedi göbeğim kullandım bacağıma falan hep kullandım bir tane bile çatlağı yok dedi gögüde kullandı mı bilmiyorum ama çatlağı hiç yok
busevdalarbosunaleyyy Arkadaşlar kusura bakmayın konuyla çok alakasız bir soru sorcam bende yeniden post açmayım dedim çoğunuz vazelin kullanıyor o yüzden ❤️ Topuklarda ki çatlağa da iyi gelir mi vazekin ayaklarım çok kötü oldu ve cidden acıyor o çatlaklar🥺