alpbuket 39.haftamdayım, bugün randevum vardı. Kanamam oldu biraz çatı muayenesinden sonra doktor olabilir dedi ama evde idrar yaptıktan sonra biraz daha geldi .Ayrıca 2.50 cm açıklığım varmış, her an bebek gelebilir dedi .
Ebru2403 alpbuket hmm bende 33+5 deyim sancim var sürekli alttan muayene ediyolar lavaboya gittim silinirken kan geldi
Arass__ Ebru2403 canım sancın nasıl acaba karnında sertleşme falanmı? Benimde 34 haftam vajinamda aşırı bir baskı hissediyorum korkuyorum. Benimde 31 de alttan muayne etmişlerdi 4 gün yürüyemedim cok zedeledi sanırım ondn olmuştu sonra gecmişti
minisinannesiiii Ebru2403 bende 30 haftalık oldum benide ettiler dün hemsireler o kadar canım acıdı ki gece uyuyamadım korktum erken doğumu tetikler filan diye zaten bebeğim dönmüş
Sesra Haftadayım henüz alttan muayene yapmadı doktorum😌 kaçıncı haftadan sonra alttan muayene yapılıyor acaba
tgb123 benim riskli gebelikti ikizlerimde sürekli rahim ağzını alttan ölçüyordu bir kere kan gelmişti
Ebru2403 tgb123 benimde sancim olduğu için ara sıra açıklık varmi bakıyorlar biraz öncede kan geldi alttan muayeneden kaynaklanıyo olabilir dediler
Ebru2403 Arass__ sol tarafimda ağrı vardı o şikayetle kontrole geldim bugün yatış yapıldı direk sancim falan cikti