Kızlar bu bence dalga geçilecek bir konu değil inanın.
İlk duyduğumda da çok üzülmüştüm uzun süredir Instagramdan takip ettiğim bir Kadın. Nişanlılık süresi olsun evlilik olsun her şeyi göz önünde zaten ki ilk gebeliğini küçücük kesesi ile paylaşmıştı 3 ay bile beklememisti yanlış hatırlamıyorsam. Doktoru ile olan konuşmaları bile attı kadının psikolojisi o kadar bozuk ki neden kadınlar yüzünden. Diyor ki düzensiz adet görüyordum farkina varamamış. Karni büyümeye başlayınca da kilo sanmış. Sanırım Hastane de vs islem yaptırmıştı yanlış konuşmayım hakkında röntgen cektirmisti galiba diyet falan da ekstra. Hamile olduğunu bile bile bunları yapar mı sizce? Kizi var ve ilgili bir Anne bunu görüyorum. İlgili bir Anne den de çocuğuna zarar gelecek seyleri yapabileceğini hiç düşünmüyorum. Kadin zaten olayı idrak edemiyor hali ile 9 aylik sürecini dolu dolu yasayamamis oğluna karsi suan eksiklik hissediyor lütfen başımıza gelmeyen ya da gelmeyeceğini bilemediğimiz olaylar hakkinda böyle atip tutmayalım. Benim teyzem 9 ay boyunca Adet görmüş hamile hali ile. Ne olursa olsun şuan Doğum yapacak belki sabah belki aksam 3 günlük Dünya için kalp kirmaya gerek var mi unutmayalim o da suan bor gebe ve yasadiklarindan dolayi hassastir. Storylerini izledim gözlerinde ki o çaresizliği görseydiniz bu kadsr acimasiz konuşamazdiniz belki de ben cok üzüldüm ki daha yeni doğuma kalan su sürede detayliya girdi sağlığı yerinde mi diye nasil bir psikoloji halindedir düşünün. Bu konular da ben baya hassasim ‘ Hamile bir kadın kuşun tüyünü beğenmiş, kuş tüylerini bırakıp gitmiş’ naiflige bakın. Biz insanoğlu hep ön yargı 😔