Minnakhamis Kızlar sadece karnımda kaşıntı var göbeğim büyüyor diye düşündüm ama sürekli de yağlıyorum kremliyorum bu durum başına gelen var mı ? 🤷🏻♀️
Sevde0281 Minnakhamis benimde aynı çatlaklar oluşmaya karın gerilmeye başladıkça kaşıntı oluyor. Hem duştan sonra hemde her gece yatmadan Bebek yağı sürüyorum ama fayda yok
sukran97 Minnakhamis canım ben 29 haftalık ikiz gebeyim benim de önce karnım başladı kaşınmaya çatlayan yerler kızardı kabardı sonra tüm vücuduma yayıldı kaşıntı 3 gündür aşırı kaşıntım var her yerim sinek ısırığı gibi kabardı delirmek üzereyim karaciğer safra asidine bakıldı temiz çıktı ya yediğim bişey dokundu yada gebelik alerjisi oldum Allah kimsenin başına vermesin çok zormuş kaşınan yerleri lütfen kaşıma elinin içiyle ovala her yerim yara oldu benim
Minnakhamis Sevde0281 çatlak yok şimdilik 24. haftadayım ama bu kadar kaşındığıma göre yakındır oluşması 😞 Aynen bende fazla fazla sürüyorum yağı bana mısın demiyor 😓 cildim kuru bilmiyorum onun etkisi var mı 🤷🏻♀️
Sevde0281 Minnakhamis cilt kuruluğunun çok etkisi var nemli tutmanız gerekiyor. Benimde cildim çok kuru 🤦🏻♀️
Ysmnaltnkya sukran97 bende dedıgınız gıbı oldum safra asıt testlerım temız cıktı ama vucudumun her yerını sardı yaklaşık 2 hafta sürdü bu kaşıntı cıldıyeye gıttım gebelık kaşıntısı oldugunu söyledi doktorumun kontrolunde alerjı hapı ve kremını kullandım Allaha şukur geçmek üzere sizde cidiyecıye gorunun derim faydasını bulabılırsınız tabı kadın dogum doktorunuzda ne gıbı ılaclar kullanacagını bılmesı lazım o onayladıktan sonra kullandm gecmıs olsn
Havva- sukran97 canım bende şimdi aynı haldeyim bogazimin altı kabardı kasinmaktan kendi doktorunami gittin yoksa cildiyeye falan mi
Minnakhamis sukran97 ayy çok geçmiş canım ya ☹️ ben umursamadım ilk zamanlar ama bugün doktor kontrolüm var söyleyeceğim doktoruma bakalım ne diyecek 🙇🏻♀️ ah bende duramıyorum yâ kaşıdıkça daha çok kaşınıyor daha çok yanıyor 😓
Zeynepahmett sukran97 aynı durumdayız canım ya 35 haftalık ikiz hamileyim. 33 haftalık gibi kaşıntılar başladı deli gibi kaşıntı. Safraya bakilmadi ama Alt Ast değerlerine bakıldı üç günde bir normal çıktı hep şükür.. cildiyeye yonlendirdi beni Doktor o da pubb diye bir şeyden bahsetti gebelik alesjisi imiş. Bir haftadır hem bir alerji hapı hem bir merhem kullanıyorum. Bi iki gün iyiydim ama iki üç gecedir yine çok kötüyüm ya.. devam ederse gidip doğumu erkene alacağız sanırım gerçekten çok kötü bir durum
sukran97 Ysmnaltnkya ah canım çok saol İnan 3 gündür ne çektiğimi Allah’la ben biliyorum cildiyeciye gittim krem ve eczanelerin yaptığı bi ilaç verdi ama bana mısın demiyor delirmek üzereyim olmadı bende doktoruma sorup kullanayım alerji için sana da çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın Allahım😔😔
sukran97 Havva- canım önce kendi doktoruma gittim o tahlil falan istedi tahliller temiz çıkınca bi krem verdi ama onun faydasını hiç göremedim bugün de cildiyeciye gittim hamilelikten kaynaklandığını söyledi o da kortizonlu krem ve eczanelerin yaptığı bi ilaç verdi ama onun da hiç faydası yok önce bi doktoruna görün dedim senden de bazı testler falan isteyebilir
sukran97 Minnakhamis ihmal etme söyle canım bide dediğim gibi kaşımamaya özen göster sana da çok geçmiş olsun Allah şifa versin ❤️🤲
sukran97 Zeynepahmett canım şimdi bende doktorumla görüştüm o da bana aynı hastalıktan bahsetti pupp hastalığı ancak doğumla son buluyormuş gebelikte nadir görülen bi hastalıkmış internetten belirtilerine baktım benimkiyle birebir aynı Allah yardımcımız olsun senin yine haftan iyi ben daha 29 haftalığım 😥😥🥺
Gulizer123 Benim kaşıntılar 16 haftada başladı, cildiniz kuru ve zayıf iseniz çok erken başlıyor, alerji sanmıştık ama gebelikten kaynaklıymış, vücudunuzdaki sürekli yağlamanız, nemli tutmanız gerekiyor. Baya azaltıyor kaşıntıyı o .
Zeynepahmett sukran97 çok zor ya Allah yardımcımız olsun canım. Evet haftam iyi ama safraya bakilmadi diye acaba Allah korusun kolestaz olabilir mi endişesi hâlâ bende var canım. Aslinda dediğin gibi benim de belirtiler pupp gibi. Çünkü göbekten başladı sonra yayıldı ama korkuyorum yine de. Bebeklere bir zararı olmasın da napalim doğuma kadar cekecez:(
sukran97 Zeynepahmett öyle canım onlara zararı olmasın da çekeriz napalım kortizonlu iğne falan dedi bana cildiyeci ama atınmadım bi zararı olur diye zaten 30. Haftamdan sonra ciğer geliştirici iğne atıncam onda var kortizon
Zeynepahmett sukran97 evet canım ne olur ne olmaz şimdi yaptırma. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah