Lady-pnkk Merhabalar sütüm gelmezse diye her ihtimale karsi biberon alacagim avent marka falat boyutuna karar veremiyorum 125ml dusunmustum kullananlar asiri kucuk demis elimde kalsin istemiyorum pahalida 260 alsam.cok mu buyuk gelir kullanan var mi?
Oziozi Lady-pnkk ben aldım ustunde 0-6 aylık yazıo küçük bişi ama dokuz aya kadar kullanılıomus yenı dogan dıger buyuklerde zorlanırmıs cevremde dogum yapanlardan ilerlıyorum bende sonra buyuk alırım ☺️
Mervensn1 Lady-pnkk ben setini aldım ikiside var bende büyük olan çok büyük küçük olan 125 ml uzun süre gider ilk doğduğu zaman ek mamaya ihtiyaç duymazsa yeter hatta mama içse bile bi süre yeterli bi boyut büyüyünce ihtiyacı olunca alırsınız diğer boylarını
emreaysel Lady-pnkk Philips avent alırsan bebeğinin meme reddiyle uğraşırsın. Ben yaşadım. Asla tavsiye etmem
Oziozi Lady-pnkk e bebekten aldım kullanan çok cevremde we baby cam alıştırma bardagı setı dıye yazıyor hatta bugun ındırımdeydı lınk atamadım e bebegın bugunku ındırım sayfasını ınceleyın renklı renklı bıberonlar cıkacak fıyat olarak 14.33
Lady-pnkk emreaysel canim aventte bebe reddi olmuyor anne memesine en yakin diye duymustum o yuzden avent dusundum lansinoh dusuneyim o zaman
leylosule Lady-pnkk lansinohun biberonu anne memesine en yakın olan ve bebeğin damağına en uygun olab diye duydum bir ebeden. Bir de izlediğim youtube videolarında anneler genelde öncelikle küçük boyut almayı ihtiyaç olursa büyüğe geçmeyi önermiş. Çünkü bazıları hiç kullanmayadabiliyor. Elinizde kalacaksa küçük boy kalsın en azından daha uygun fiyatlı
emreaysel Lady-pnkk mümkün değil. Emen Bebeğime ebe zorla mama başlattı kilolu doğduğu için sütüm yetmezmiş de sarılık olursa eve göndermezlermişte… 🤦🏻♀️ Bizde bir hata yapıp en popüler olan biberonu aldık. Biberonu alan bebeğim asla beni emmedi. Çığlık çığlığa yeniden biberonla vermek zorunda kaldım. Ne zamanki lansinoh pompayla sağıp kendi sütümü vermeye başladım beni de emmeye başladı elhamdulillah… Ama süreçte ne yaşadığımı bir ben bilirim 🙁
leylosule Lady-pnkk ben de avent övgüsü çok duydum ama güvendiğim bi ebeden doğum eğitimi aldım onun tavsiyesiyle lansinoha yöneldim
pia34 Lady-pnkk memeden kesilmemesi için kaşık biberon öneriyor uzmanlar. yoksa normal biberonu verirseniz ilk etapta memeye geçmesi zor olabiliyormuş.