Sezeniniz Merhaba canım çoook ama çoook enerji içeceği çekti ikinci aşerdiğm şey oldu . İçsem mi içmesem mi dye ikilimde kaldım içen var mı ?
Goknur1410 Sezeniniz ayyy benimde canım çok istiyor genellikle böyle şeyleri doğru düzgün icen insan değilim ama doktura gidiğimde soracam
Ayseguldt Sezeniniz hiiç sağlıklı degil normal insanlar bile içmemeli aslında ama ben canım çok istediğinde içmiştim eşim içince dayanamadm 2-3 yudum aldm
Oykuaygun Sezeniniz benimde canım aşırı istedi burnuma kokusu falan geliyordu şansıma o günde eşimin kardeşi almış eşime verdi 1 yudumcuk içtim
Sezeniniz Goknur1410 internette baktım ama bir bilgi bulamadım ama çokta canım istedi bir kaç yudum içiçem galiba 😞
Sezeniniz Ayseguldt hamilelikten önce hiç asitli şeyler tükemezdim sevmezdim enerji içeçğide kırk yılda bir içerdim ama bugun burnuma kokusu gelip gelip durdu ☺️
Sezeniniz Oykuaygun ahh banada bugunden beri kokusu gelip duruyor sanırım biraz içiçem 😞 ama tek değilmişim kendimi bir nebzede olsa iyi hissettim 🥰❤️
Benefit Sezeniniz hamile olduğumu bilmeden önde içmiştim 4 buçuk haftalık filan ken ☺️ Allah’a şükür bir problemimiz yok yani 2 yudum aşermenizi giderecek kadar için ☺️
Sibelylnaz Sezeniniz ben hamile olduğumu bilmiyordum 2. Buçuk aylık olmuş bilmeden neredeyse hep içtim 😂 istesem de içmem korkarım bişey olursa diye Allah’tan bilgisiz içmişim 🤰😂😂🤔
Smm12efe- Sezeniniz şuan 16+2 deyiz. İlk 12 hafta aşırı çok tükettim ve gerçekten resmen bağımlılık yapıyor. En sonunda eşime söyledim çok istesem dahi alma diye ondan sonra hiç içmedim.