pptya01 Doğumun kolay olması için hurma öneriliyor. Ama çok çeşit hurma var 15 liraya da var 50 liraya da. Daha önce hurma çeşitlerinin sağlığa göre farklı farklı olduğunu duymuştum ama uygun olandan yemek de yeterli olur mu sizce siz neler yapıyosunuz ?
brc_srmn pptya01 ben de acve hurmasını yemek lazım diye duymuştum ama doğruluğu nedir bilmiyorum canım umarım bilen birileri yazar da biz de aydınlanırız 🤗
Dyg61 pptya01 hadisler de geçen hurma acve hurması biraz pahalı tadı çok farklı değil ama her yerde bulunmuyor merkezi yerlerdeki aktarlarda bulunuyor hadislere göre tekli sayılarda yemek sünnet
pptya01 brc_srmn çok çeşit hurma da görmedim ya çerezciler var 3 çeşit hurma var 2si 15 20 lira fiyatlı biri 50 60 lira civarı o isimde görmedim ama
brc_srmn pptya01 bu acve dediğim yanılmıyorsam baya pahalıydı canım, dur bakalım belki net bilen birileri yazar, ben de araştırıyorum bi şey öğrenirsem yazarım sana
Gizem_ar Bende acve hurması diye duydum onu aldım yiyorum zeytinden biraz büyük 3 tane yiyorum fazla tatlı sevmediğim icin 3 tanede karar kıldım inş faydası olur kilosu 100 tl bu arada ama nette 80e buldm güvenemedm 😂
Gizem_ar pptya01 küçük normal hurmaya göre hiç saymadım vlla ama yetecek gibi yani benim yememle kalır bile hatta
Eprengarenk Medjoul hurma ,parmak kadar olan çok lezzetli ama pahalı . Artık hangisine gücümüz yeterse