Dimplesgirll Hilal1206 neden fayda etmesin canım sen yemeye devam et 34 de 2565 gramdı 36 da 3285 olmuş 2 haftada nasıl kilo almış
Sevda6767 ToprakVeAnnesi35 valla canım ben 29 haftaliğim 11 kilo aldım ama ben çok yiyorum kan ilacı iştahımı açıyor baya yiyorum onun için muz ile sütün ne kadar etkisi var bilmiyorum
Elcnerdgn Kaşar muz ve süt çok faydası olduğunu düşünüyorum sürekli kaşarı kahvaltımdan eksik etmiyorum ve faydası da gördüm. Bide doktorum açıkcası kırmızı etle beslenmemi de önerdi özellikle kıyma falan yiyebiliyorsan ye dedi. Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum 😂 arada ton balığı falanda yiyorum
Sedacengiz Aslında genetik biraz da. Yoksa kilolarca muz 🍌 da yeseniz faydası olmaz. Bende herşeyi yiyorum kilo yapan kaşar 🧀 yumurta 🥚 süt 🥛 ceviz hepsi ama abartı bi şekilde kilo alamıyor. 32 hafta da 2 kilo idi oğlum. Bakalım son aylar daha hızlı kilo alması lazım . Ama unutmayın ki anne baba çok etkili.
Eceminannesi MerveGnaydn haşlanmış yumurta derken rafadan falan değil dimi katı yumurta bazen benim yumurtalar rafadan oluyorda rafadan yumurtanın haşlanmış yumurta kadar faydası var mıdır ki
hifaninannesii Sevda6767 birlikte mi tüketmek gerekiyo yoksa ayrı zamanlarda da olur mu benim de bebeğimin kilosu çok az 34 haftalik 1 kilo 842 gr