Nihanozturk HlyaSinanAk kesinlikle muz 2hafta gerilik vardı günde iki tane yedim 1 haftada haftasını yakaladı 🙏🏻
MerveGnaydn HlyaSinanAk kaşar muz ceviz haşlanmış yumurta ve şerbetli tatlı.. bebeğim kilo almıyodu bu yiyecekler sayesinde 1.5 haftada 2500 gr dan 3100 gr ulaştı
HlyaSinanAk Nihanozturk son bir bucuk ayim kaldi muz ve kasar peynirini duydum yiyorum ama artik canim hic istemiyo 🙂 süt te gunde bi bardak ikinciyi icemiyorum
Eladmn Faydasi varmi bilmem ama sutlu bebe biskuvisi yiyorum 😁 kendimde normalde cok seviyorum. Umarim bebisede yarari oluyordur
Sezen07 FeriDEniz yapiyor ama ben mesela günde 1 tane yiyorum muz ama ek olarak şeftali yada armut yiyorum o dengeliyor 👍🌹
HlyaSinanAk Edayekta severim aciyla aramda iyidir ama ozellikle yemiyodum biber bundan sonra onu da deneyim ben😊
Nihanozturk HlyaSinanAk bende artık dogsun diye bekliyorum 38.haftadayım bende süt cok icemedim ya canım hic istemiyodu ama muz cok yedim gerçekten😄
Sevda6767 Benim de bir hafta gerideydi canım. 3 hafta boyunca her gün bir muz bir bardak süt düzenli yedim içtim. Ve sonuç bir hafta ilerde :) ben buradaki arkadaşların abarttigini düşünüyordum ama kesinlikle ise yaradı. Artık süt mü muz mu yaradı ikisi birden mi bilmiyorum
HlyaSinanAk Sevda6767 son birbucuk ayim kaldi besleyemem diye korkuyorum ondan fikir alisverisi yapim dedim son gunleri faydali olacak sekilde geçirmek istiyorum🤗
hifaninannesii Sevda6767 birlikte mi tüketmek gerekiyo yoksa ayrı zamanlarda da olur mu benim de bebeğimin kilosu çok az 34 haftalik 1 kilo 842 gr
Sevda6767 HlyaSinanAk sütü eksik etme canım dediğim gibi muzu da. Ama kesinlikle her gün düzenli olsun. Bak gör ne kadar bebiş için iyi olacak.
HlyaSinanAk Sevda6767 insallah muzu yiyodum gerci bi haftadir canim istemedigi icin biraktim tekrar baslayayim sütte icmeye calisacam artik bebegim icin
HlyaSinanAk Nihanozturk benim dogum 38. Haftanin icinde olacak ikinci gebeligim ilki sezaryen buda oyle. Doktor normal dogumundan on gun once aliriz dedi benim zamanim daha az sen sanci bekleyeceksin insallah🤗🤗