HappyMom Merhaba Canımız Annelerimiz. Hamilelik döneminde ayaklarda meydana gelen sorunlar ile alakalı tüm sorularınıza cevap bulacağınız blog yazımız yayında! 🔸Hamilelikte Ayaklarda Meydana Gelecek Değişimler Nelerdir? 🔸Ayakkabı Seçiminin Önemi Nedir? 🔸Hamilelikte Ayak Bakımı İçin Neler yapmanız gerekir? İçerikler linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2021/02/08/gebelikte-ayaklarda-meydana-gelen-degisimler-ve-ayak-bakimi/ Annelerimiz ayaklarında değişim yaşadı mı? Nasıl bir yol izlediniz?
BenMathilda HappyMom Ben ilk hamileligimde yumuşak terliklere geçiş yapmıştım dışarıda kullanmak için. Bakım olarak ayak bakım kremi, hindistan cevizi yağı sürekli uyguluyordum Ödem oluşmaması için bol bol su içiyordum.🥤
istanbul3434 HappyMom batık tırnaktan çok çekiyorum ama pandemide ayak sagligi merkezine de gidemiyorum :( batan kisimlarin altina pamuk koyuyorum idare etmek icin. Ben bilek egzersizi ve kucuk bacak esnetmeleri cok yaptim odemim olsa da spor ayakkabi numaram degismedi 38+4 olduk. Terliklerim 1 numara buyuk sadece
Gulenay1234 HappyMom ayaklarım çok şişmedi ama ayak tırnağım morardı nedense çarpmadım da bir yere öyle morarık kaldı🤷♀️
guzelolacak Ben günde en az 3 litre su içmeme ve tuzlu yemememe rağmen ayaklarım çok ama çol şişiyor ödemim çok. Ayakta da fazla kalmıyorum uzatıyorum yüksekte tutuyorum ama yine de şişiyor. Ne yapmak lazım ya da neden olabilir başka anlamış değilim
Basakgul guzelolacak ayak bileklerini yatarken 360 derece döndürürunce kaslar çalıştığı için ödemi etkilemede faydalı 🌺
MiniCooperAnne @HappyMom Cok sukur 8. Aydayim. 5,5 hafta sonra dogum olacak. Ne catlak ne de odem olmadi, ilk hamileligim. Insallah da olmaz.🙏🏾🙏🏾🙏🏾
Tugcemre08 minikfare1 ayakları bilekten saat gibi döndüyorsunuz. Sağa ve sola en az 20 kez sağ ve sol olarak 2 ayağa uygulayın. Faydası çok zararı yok🥰
ozlemaykt HappyMom hissetşm gibiydi, göğüslerimde değişik bir hassasiyet vardı herzamankinden farklıydı
Kizcek Mutlaka ayak bilegi pompalama egzersizleri yapiyorum oturdukca. Henuz sislik yok ama hafif basladiginda lenfodem basi giysisi gibi coraplar var, hamileler icin olanindan alacagim.