Demir06 esmerrmm Bende çok zor geçiriyorum ama bir kaç gündür laktozsuz süt ile yulaf lapası yapıyorum üstüne biraz damla çikolata istediğim meyveleri koyuyorum gece tok olduğum için sabaha daha iyi uyanıyorum.Akşam midemin kazınmasını da geçiriyor
Sedamurat esmerrmm bende şimdi google dan gebelikte akşam bulantısı diye araştırıyordum gündüzleri de oluyo ama akşam olan bulantılarım o kdr çok fazlaki anlatamam sürekli boğazımda bişey var her an çıkıcak gibi anlamadım
Buse5038 Happy_27 6-7 gibi net değil dün kalp atışını duyduk o iyi olsun ben çekerim ama böyle olunca beslenemiyo diye çok korkuyorum
Haticecakirr esmerrmm canım leblebi sade maden suyuna limon yoğurt üzerine zencefil tozu ve sakız ben doktorumun önerileriyle bunları yapıyorum ve aşırı iyi geliyor tabi bunların yanında prillam mide bulantısı ilacı verdi duramadığım için günde bir tane ondan tüketiyorum doktorun tavsiyesi üzerine hareket et sen bence yine de 🌸
ElifLaren Leblebi, maden suyu, mandalina, portakal, yoğurt, çubuk kraker(bende işe yaramamıştı) elma, salatalık, limon suyu, kahvaltılık sos