MutluSon ZeyooZ Valla bilemiyorum ama ben tüp bebeği de orda yaptırdım herşey dahil bana 15 milyara maloldu diyebilirim şuan daha 14 haftalığım ve 4 lü tarama pakete dahil değilmiş daha neler dahil değil bilemiyorum ve neredeyse ayda 1 kontrole gidiyorum 😬
ZeyooZ MutluSon yok artiiiikkk😳 inanamiyorum yaa gidip orayi basmak istiyorum. Nasi bi paket ya valla bayram sonrasi kontrolum var sorcam. Hangi doktora gidiosunuz
Sakvsr Msema özel muayenehaneye gidiyorum canım büyük ihtimal medicanada doğum yapıcam valla 3 gündür hava çok sıcak gece uyku yok wc deyim sürekli bacak ağrılarım var valla allah yardımcımız olsun 24. Haftadayız
MutluSon ZeyooZ siz nereye gidiyorsunuz kaç haftalik ve diğer hamileler nasil hangi sıklıkta gidiliyor bilmiyorum
ZeyooZ MutluSon 😂 ya nokcak canım. Ben de memorial a gidiyorum 18haftalığım ayda bir çağırıyo zaten doktor. Daha önce başka doktora gidiyodum buraya geçtim önceki tüm testlerim yapıldığı için paket almadım bi anlamı olmıcaktı. Ben şok valla 😂
MutluSon ZeyooZ peki her gidisinizde ne kdr veryrsnz belki doğum dahil 8 demişlerdir eşim aşağıda sormuştu ona da direk paket 8 milyar demişler
MutluSon ZeyooZ ZeyooZ Bnm doktorun bi muayenesi 400 ve ben tup bebegimi orda yaptirdigim icin oyle olabilir siz normal gebesiniz ben kasimda bi basladim maşallah siz anlayin😂
ZeyooZ MutluSon ozaman belki de sizin tedaviniz orda olduğu için fiyat farklıdır diye düşünmek istiyorum😂 hayırlısı olsun napalım artık valla yapcak bişey yok🤷♀️ Belki de aynı doktora gidiyoruzdur
Merveeenur Maviss merabaa daha once burdan konusmustuk siz de turgut ozala gidiyosunuz detayli ultrason varmi orda siz gittiinizmi bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Merveeenur Gfrn merabaa turgut ozala gidiyosunuz sizde bilirsiniz detayli ultrason var mi orda ve siz girdinizmi bilgi verebilirmisiniz bana hastanenin telefonuna ulasamiyorum 🙄