birprensesvebirprensannesi Gamze_18 Valla canim özellikle Avrupa yakasında 500 den aşağı yok malesef bende araştırdım ama 🤷
dorugunannesi34 Gamze_18 asya Hastanesi’nde bugün yaptırdım 400 TL doktorum erkekti gayet iyi ilgilendi 4 boyutlu şekilde baktı etti iki adet büyük ultrason renkli verdi eşim girdi videoya falan herşeyini çekti çok memnun kaldım ikili testimide orda yaptırmıştım kendi hastanem bin TL fiyat çekti bende farklı hastanede yaptım aynı işlemi onlarda yaptılar
Glsmyldz09 Gamze_18 canım ben geçen hafta çektirdim özel Güngören hastanesinde 350 TL idi ve baya memnun kaldım
Gamze_18 birprensesvebirprensannesi ben de bugün birkaç yeri aradım 600 liradan hep kapı acıyorlar bir sorayım dedim belki yönlendiren birileri olur diye ama sanırım uygun bi yer yok
birprensesvebirprensannesi Gamze_18 Yani Ali Ekiz var canım atakoyde yeri 600 TL ona gideceğim ilk gebeligimde gitmiştim çok memnun kalmıştım baktım bulamıyorum uygun bari ona gideyim diyorum🤷
yesilkahve En uygun ve iyi yer 600 lira Avrupa yakasında. Bende baya araştırdım sonunda Ali Ekiz de karar kıldım, o da nakit 600 liraydı
Deniz95 Gamze_18 güneşli erdem hastanesi 400 tl perinatoloji doktoruymuş bende oraya gideceğim bakalım nasıl
Glsmyldz09 Gamze_18 özel Güngören hastanesini canım rapor CD ve resim verdi kaç tane çektiyse dışardan geliyormuş doktor baktığı her yeri santim santim anlattı ben memnun kaldım baya