Sseedd10 Gull_94 Benimde ikili test sonucum ciktida neye bakiyoruz orda ve hangi sayinin alti kiz hangisi erkek oluyor yardimci olabilirmisiniz?
Gull_94 Sseedd10 ıkılıde rısk tespıt edıyolar bıze ekstra baktlar yanı test kagıdında bı deger yoktu dırekt cınsyt yazıyodu erkek dıye
havvaslan2907 Mervanur19 16 haftalıkken net gösteriyor ama ben öğrendiğimde 12 haftalıkdı gösterirse tabi öğrenebilirsin ☺️
bebiskosmom Mervanur19 12 buçuk haftaligim tahmin de bulundu ama görmese bişey söylemezdi heralde 😁 ama 16da bı da bakcaz
tazeanneew havvaslan2907 11+3 bana kız dedi doktorum ama ultrasonda 12+1 çıktı boydan dolayı bacak arasıda apaçıktı baya resmen gösterdi kordonu falanda yoktu ama burdada hep erkek dediler o yüzden kızı erkenden öğrenen oluyomu diye merak ettim 😂
Gull_94 bebiskosmom yok hayır kandan bakıldıgı ıcın degısmesı ımkansız gıbı bısey zaten 😇12.haftada erkek demıslerdı kagıtta da yazıyodu ıkı hafta sonra ultrasondada net sekılde gordum 26 dayız😇
havvaslan2907 tazeanneew tazeanneew bana kız dedi ama tam belli değil dedi sonradan gittiğimde de kesin kız demişti kesin kesin kız ama 😂
bebiskosmom Gull_94 aa kandan da mı bakılıyor ilk defa duydum bunu ultrasona baktı bizimki sonra tarama testi kan ve idrara baktı ama başka şeyler için sanırım.
Gull_94 bebiskosmom evet bende ılk kez duydum buhu kızıma hamıleyken yoktu boyle bısey ama kandan bakılıyoms xy kromozmlarnınn sayısına gore galıba dırekt cınsıyt erkek yzıyodu kagtta
havvaslan2907 tazeanneew inanki bilmiyorum yani sormadım doktor da bişey demedi 😅 sadece cinsiyeti öğrenebilirmiyiz şuan dedim bakalım bi dedi ve sonrasında kız olarak görünüyor dedi
tazeanneew havvaslan2907 bakalım inşallah bizde netleştiririz çok korkuyorum değişmesinde o yüzden alıştırmıyorum kendimi 😂