Ozge1708 Merhaba arkadaslar bu benim ilk postum. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 27+3 olduk. Bebeğinin kilosi 960 gr 35 cm. Ama doktorum bebeğin kilosu az sağlıklı beslen. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Normalde 4 haftada bir çağırıyordu. Benim de aklıma takıldı sıkıntı yaptım sizce de Az mı bebeğimin kilosu.
ssnnmmm Ozge1708 28. Haftadan sonra bizide 2haftada bir çağırmaya başladı 28+1de 1030gr dı haftasıyla uyumlu demişti doktor sizinkide az değil tabi doktorunuz daha iyi bilir
Tugceonur Ozge1708 Her bebek kendine özgüdür kimsenin bebeği ile kıyaslama yapmayın doktorunuz herkesten daha iyi bilir neticede 🦋 ( Brokolı, karnıbahar,havuç,armut,muz,ceviz,fındık, beyaz peynir , kefir haşlanmış yumurta ,süt ,) bunlar bebeğe kilo aldırıyor
NefesDeniz Ozge1708 Doktorunuz bunu dediğine göre demek ki kilosu az..daha sık ve kilo yapacak besinler yemeye çalışın. Mesela sabahları kaşar peynir yiyin, ara öğün hergün 1 adet muz, ceviz, fındık ve kuru kayısı yiyin ve 1 bardak maden suyu için..akşamları yatmadan ılık ballı süt için..ben ikiz bebeklerime hamileyim 28.haftadayız bunları gebeliğimin başından beri tüketiyorum ve kesinlikle faydasını gördüm. Endişe etmeyim korkmayın da sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸
Kadriye_sekerci Bence gayet normal. Daha ne bekliyorki anlamadım. Endişelenmeyin. Her bebek bir değil zaten. Bol bol yeşillikli salata havuç. Kuruyemiş haşlanmış yumurta. Badem fıstık fındık ve süt tüketin
Ozge1708 Kadriye_sekerci Bunlari zaten tuketiyorum canm. Çok şükür sağlıklı da bi sıkıntısı yok ama işte böyle deyince kafam takıldı. Çok teşekkür ederim cevabınız icin
Ozge1708 ssnnmmm Ne bileyim doktor öyle deyince kafama takıldı benim de. Normalde 4 haftada çağırmam gerekiyordu ama. 2 hafta sonra tekrar görelim deyince endişelendim.
Ozge1708 Tugceonur Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bunları tüketmeye çalışıyorum. Ama böyle deyince doktor endiselendim de biraz yazmak istedim.
Ozge1708 mommy_bee Bizde öyle olduğunu düşünüyoruz ama. Doktorum öyle deyince endişelendim işte rahatlarım diye yazdm burayaa. Çok teşekkür ederim.
Tugceonur Ozge1708 beslenmene dikkat et doktorun da dediği gibi daha özenli beslenirsen korkacak hiçbirşey olmaz burda bazen anne adayları kıyaslama yapıyor ya insan daha çok üzülüyor o yüzden senin açından dedim bende 🦋🌸
Bireylulmasali Canım emin ol sen ne kadar beslenirsen beslen bebeğin plesantası izin verdiği kadar alır besinleri ve maşallah bana iyi geldi boyu kilosu 🌸
Ozge1708 NefesDeniz Çok teşekkür ederim cevabınız için. Çoğunu tuketiyorum. Daha da dikkat edeceğim. Sağ salim kucağınıza alırsınız sizde inşallah.