ogrencianne35 Hatice4446 21+1 de detaylı ultrasona girdim 385 gram di 😊 her bebeğin gelişimi farklı olur ama çok takılmıyorum ben ❤
3prensesannesiii Hatice4446 bugün gittim bende 19+5 240 dedi doktorum haftasıyla uyumluymuş önemli olan da bu
ogrencianne35 vasili21 haftasına göre gelişimi normal ddi bi arkadaşım hamile mesela benden 1 hafta daha küçük onun ki 400 gram değişiyor bebekten bebeğe sağlıklı olsunda
vasili21 ogrencianne35 doğru öyle de işte insan takıyor kafasına 🥺💙 Genel gelişimi iyi dedi sadece biraz zayıf kalmış dedi, olumsuz bi anlam yüklemedi ama işte kaFaya girdi bi kere 😳
mommy_bee 18 haftada 230gr ikiz bebeklerim. Bende kilo alsınlar ki erken dogum olsada küvezde kalmasınlar istiyorum. Bakalım nasıl devam edecek. Bu haftasonu 20. Hafta kontrolüne gidecegim.
ogrencianne35 vasili21 bakın benim annem bana ac karnına 1 yemek kaşığı pekmez ye ddi kasar peynir ceviz yumurta bebeğe kilo aldırır ddi ben zaten pirinç pilavı sevmem bulgur pilavı tuketirim bunlar bebeğe kilo yapan şeylermiş anne söylüyorsa vardır bildikleri inanın 💛
vasili21 ogrencianne35 teşekkür ederim 🤲 pekmez harici öteki şeyleri ziyadesiyle tüketiyorum. Tatlıyla pek aram yok ama kendimi zorlıcam bebeğim için ❤️