Gulsen4224 Gamzissss inşallah cnm hissettirmeyi nasip etsin rabbim çok güzel gerçekten kıpır kıpır oluyorlar🥰🤲🏻❣️
SU1234 Gulsen4224 kaç haftaya kadar bakabiliyorsunuz bende çok merak ediyorum ama elimde şuan 9 haftalık ultrason görüntüsü var bakabilir misiniz rica etsem
Gulsen4224 SU1234 cnm bakardım ama nub duruşu değişebiliyor 10 hafta üstüne bakıyorum baksam yanılma olma ihtimali yüksek minik daha 🤰🏻🙈🥰
Dstc-Dlr @Gulsen4224 rica etsem bize de bakabilir misiniz 14 haftalığız 😊https://hizliresim.com/OUV4yB
Dstc-Dlr @Gulsen4224 Öyle çok kız bebek istiyoruz ki, sağlıklı olsun elbet ama umarız dediğiniz gibi olurrr ♥️ Teşekkür ederim 😍
Selma_aygun Gulsen4224 2 hafta önce tahminde bulunmuştunuz doğru çıktı kızım olucak Allah’ın izniyle 😍 yengeminkine de erkek demiştiniz Dr erkeğe benziyo demiş ama kesin erkek dememiş daha hayırlısı inşallah ben kendi adıma teşekkür ederim ❣️
Gulsen4224 Selma_aygun rica ederim balım ikinizde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim cnm çok sevindim senin adınada ögrenmene hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥰
Gulsen4224 Dstc-Dlr 🙈Öğrendin mi cnm ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minik prensesini🤰🏻🤱🏻💕🌸🤲🏻