Arass__ Kızlar nasıl gidiyor nedir şikayetler? Benim tek şikyetim bel agrısı ayakta fazla kalınca, bugun de vajinamda garip bir his var baskımı desem bilemedim bebek cıkacakmış gibi geliyor biraz ıkınsam 🤷🏻♀️ Agrılı degil ama garip
Tugba_0 Arass__ bende 34. Haftamdayım benim de temizlik falan yapınca belim ağrıyor çok fazla yürüyünce bacaklarım ağrıyor bazen benim de böyle kasıklarımda ağrı oluyor bebek döndüğü için kafa baskısından dolayı böyle elim ayağım boşalıyor
sntn Arass__ benimde sırt ağrım öldürüyor beni bir de bir kaç gündür akıntım aşırı azaldı anlamadım son zamanlar çoğalır diye biliyordum tam tersi oldu bende
leylosule Arass__ Herkes gibi bende de bel ağrısı. Yoga yapıyorum o biraz hafifletiyor onu da yapmasam mahvolurdum heralde. Özellikle kuyruk sokumumda ağrı oluyor. Bir de yatakta sağa sola dönmek zorluyor. Tabi bi de günde 50 kere wc ye gitmek 😄
2prensannesi06 Arass__ bende 30 haftalık hamileyim benimde bugün şekerim düştü sanırım çok hastalandım terledim midem bulandı elim ayağım boşandı bi tuhaf oldum 🙁 2 gündür de karnım ağrıyor bi tuhafım kendim de değilim gibi 🙄
Arass__ Tugba_0 evet ya bolca dinlenmeye çalışıyorum bende ev işini fazla yapmıyorum. Akıntı durumun nasıl? Benim bu aralr peceteye baya sümüksü beyaz olark gelemye başladı 🤷🏻♀️
Happymam Benimde sağ bacağım kramplı 3 gündür 34+4 olduk topallayarak yürüyorum onun harici bir şikayetim yok😬
Ysmnkrmm20 Bizde 34+5deyiz ve bebegim aşırı topluyor kendini birde dediğiniz gibi bel sırt agrısı oluyor haliyle
ayseH3415 Ysmnkrmm20 Aynı günlerimiz canım benimkide aynı şekilde bi tarafa toplanıp taş gibi oluyor ve geceleri dönerken filan bıçak saplanır gibi oluyor 😐
Ysmnkrmm20 leylosule bebek karnın bir tarafına iyice toparlanıyor yani kendini baya kasıyor demek istedim ,bildiginiz karnımın bir tarafı dağ gibi oluyor çok sert bir şekilde
leylosule Arass__ şöyle oluyor mesela uzanıyorum veya oturuyorum birden ayağa kalktığımda uyuşmaya yakın inanılmaz bir baskı oluyo hemen tuvalete gidiyorum ozaman biraz rahatlıyo sanırım bebeğin kafası mesaneye baskı yapıyor
Firdevssduru Arass__ benimde oluyor bende 34+4 dum normal demisti doktor kafasi asagida ise baski yapıyordur
Arass__ leylosule benimde öyle wc gidince biraz baskı azalıyor gibi ama uzanıncada sanki arada gelecek gibi hissediyorum Rabbim 37 leri göstermeyi nasip eder inş
Abdullahm1 2prensannesi06 şekeriniz var mı ? Benimde düşünce bunlar olur hemen ağzıma çikolata filan alırım
leylosule Ysmnkrmm20 aaa tamam o bana da oluyo. Ne yapıyo acaba o sırada 🧐 sanki bi tarafa yaslanmış diye düşünüyordum ben