Nursah90 Doktor ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu için herşey olumlu dedi testlerde de sıkıntı yok ancak yaş riskinde 1:843 yazıyor yaşım 30 bu durumla karşılaşan var mı sıkıntı oluyor mu
Emel38 Nursah90 benim sadece yaştan dolayı hep riskli testlerim ama doktorum ayrıntılı ultrason ve diğer tahlilleri bakarak amniyosentezi gerek görmedi..bende istemedim amniyosentezi.düsük oluyor çünkü.
Makikuba Nursah90 benim 1/740 yaşım 31. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. 35. Haftaya gireceğiz. Tek başına yaş riski bir şey ifade etmiyor diye biliyorum🌸
Nursah90 Emel38 bana doktor istersen yaptirabilirsin dedi ama zorunlu tutmadı amniyosentez de düşük riskini bende duydum o yüzden yaptırma taraftarı değilim cevabınız için teşekkür ederim
Gizmolata Emel38 benim yaş riskim çıkmadı 35 yaşındayım yarın bunu abimden detaylı öğrenicem neye göre yaş riski çıkıyor az değil 35 yaşındayım ama risk çıkmadı bende
Sevmbiln Benimde yaşım 33 ultrasyonda iyi çıktı ölçümleri. kan testinde yaş 1580 riskli çıktı doktor isterseniz yaptırabilirsiniz dedi ben gerek duymadım. Düşük riski var hersey allahtan hayırlısıyla birsey olmaz insallah.
Nursah90 Gizmolata doktorun bana dediği bu yaşa göre risk oluyormuş umarım sıkıntı olmaz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi🤲🏻🌼