annelik16 Erkek bebekler aşağıda durur derlerdi de bu kadarını tahmin etmezdim. 6 aylık olduk sanki her an çıkmaya hazır sürekli bi baskı halinde bu da ani idrara çıkma hissi veriyo erkek anneleri sizden durumlar nasıl?
yasemin333 annelik16 benimde öyleydi 25.haftada ama tersti ayakları aşağıda olunca idrar torbama vuruyordu sürekli bi vuruyordu sanki idrarım fışkıracak gibi oluyordu oturduğum yerde😁 iki hafta sonra dönmüş o idrar hissi azaldı ayağıyla çok vuruyordu demekki
Gull_94 annelik16 ayaktayken farkedılmıyo sadece uzanınca hıssedıyorm kızım daha yukardaydı bunda gobek delıgm hızasnda bıtek orası sert kalıyo orda oldugu anlasıkıyo
Saniss annelik16 ya benimde nasipse kızım olacak 24. HaftamdAyım ama aynı şekilde tövbe yarabbim elimi uzatsam cekivercem gibi çok aşağıda bazen göbek hizamda oluyor ama daha yukarıda hiç hissetmedim korkuyorum da bu aşağıda hissetmelerden 😕
annelik16 yasemin333 sanırım ayakları orda gerçekten tekme atınca wc gidesim geliyo dönerse rahatlıycam demekki 😅
annelik16 Gull_94 benim daha da aşağıda dün akşam dokununca bi kabarıklık hissettim bastırınca hareket etti kim bilir neresine dokundum 😂
yasemin333 annelik16 rahatlarsın ben o zamanlar çok kötüydüm sürekli tuvalete gidiyordum bide görsen saatlerdir gitmemişim hissi oluyordu sıkışık oluyordum.Şuanda da gidiyorum yine ama öyle rahatsız edici değil normale döndü😃
annelik16 Saniss bişe olmaz inşallah diyorum sabırsızlanma bu kadar doğmak için doğanlar hep pişman 😂