Tugceery Kizlar 35 haftalik hamileyim dunden onceki gun ve bugun bir damla pembe akinti geldi afedersiniz peceteyle silerken esim uzakta calisiyor annemler memleketten gelecek doktoruma ulasamadim sizce dogum belirtisi olabilir mi yasayan var mi aranizda
Mutiess Tugceery Doğum olmasını sancınızı takip ederek anlayabilirsiniz sancınız dakikalara düştükçe doğum belirtisidir🙏🏻
istanbul3434 Tugceery benim nisanim tek parca kanli sumuklu gelmisti damla damla degildi. Buradan tahmin yurutmek cok zor canim keske faydam olabilse ama en guzeli tek basina da olsan yakinda varsa bi acile gitmen
Ayskrtl Tugceery canım öncelikle sakin ol korkacak hiç bişey yok genelde pembe renkli kanama rahim ağzının doğuma hazırlanması olarak bilinir çok şiddetlenmedigi sürece panik yapacağın bı durum yok
Tugceery annelik16 benimde aklima o geldi ama birer gun arayla geldi ya nisanin hepsi ayni gunmu geliyor onu bilemedim
Ayskrtl Tugceery sanmıyorum ama sen yine de doktoruna bugün içinde ulasamazsan yakın bı hastane de acile git
3prensesannesiii Tugceery nişan olabilir canım doktora gitmelisin en azından bebeğe ciğer geliştirici iğne yaparlar doğumu durdururlar
cipiti Tugceery iğne ben 4 doz oldum toplam 2-2 popodan vurdular 28. Haftamda olmuştum şimdi 34 haftaligim