Gizliyiiiz Matilgan07 ah cok teşekkür ederim o zaman ben Hasan beyden randevu alayım bide ücreti ne kadardı 🥰
Gizliyiiiz iremibrahim renkli değildi canım sadece detaylı ultrasonda renkli diye biliyorum yanlış değilsem 🙏🥰
Zeynepmerve15 iremibrahim doktor iyi ya bilgili tecrübeli ben iki aydır gidiyorum 2 yıldır hamile kalamıyorum verdiği ilaçlarda 2.ayda hamile kaldım çok şükür bende haftaya kalp atışlarını duymak için gidicem
Zeynepmerve15 iremibrahim bekleme süresi baya oluyor sinir oluyorsunuz ama içeri girmek için sabrediyorsunuz ben öyle oluyorum onun dışında memnumum
Zeynepmerve15 iremibrahim hiç bilmiyorum canım ben ilk hamile kaldım şuan 4 haftalık daha tecrübe etmedim 😊
ElaCAN07 Bende vitaleye gidiyorum 32. Haftadayım ilk öğrendiğimizden beri oraya devam ettim ilk doktorum Ali Fuat bey’di. Sonradan Koray dumana geçtim çok memnunum bende ❤️
ozlmblm Gizliyiiiz doktora gittim kesenin içi kan dolmuş dedi kanaman olur dedi kandan dolayı bebek gözükmedi şuan da kanamam var betaya bakıldı 471 cıktı haftaya salı gel yine betaya bakalim dedi eğer yüksek çıkarsa geneyim düşükse dış gebelik oluyormuş hayırlısı napalim
ozlmblm ozlmblm memnun kaldığınız doktor var mı doktorumu değiştiricem cunki bu doktorun dedikleri kafama yatmıyor