Ayskrtl 13+4 haftalıgim Son bı kaç gündür berbat halde mide yanması yaşıyorum artık dayanılmaz hale gelmeye başladı daha önce hiç yaşamadım böyle bişey ilaç kullanamıyorum napicagimi şaşırdım bu konuda rahatlatıcı ne yapabilirim bilgisi olan var mı ?
Ceylinkrkzm Ayskrtl ne ilaç ne soda ne de karbonat geçiriyor artık bir avuç tuzlu çekirdek az da olsa dindiriyo canım 🤦
Hafise Ayskrtl doktorum bi ilaç verdi agrı magrı kalmadı bence doktora danış burda ilacı ben söylemeyim bişe mişe olur şimdi
Mgs21715 Ayskrtl 14+4 üz bizde.hamilelik öncesi de reflü tavandi,simdi hamilelikte arşa çıktı artık.rennie şurup vermişti doktorum ama beni pek kesmedi açıkçası 😐 Gece Yüksek yastıkta yatıyorum öğünlerimi az az yiyorum bı tık daha iyiyim eskiye göre
NefesDeniz Ayskrtl İlaç neden kullanamıyorsunuz riskli bir durum mu var? ayva yiyin çok iyi geliyor birde maden suyu
Ayskrtl Ceylinkrkzm gerçekten miii valla bı çuval bile yerim yeter ki geçsin artik uykusuz geciyo günlerim resmen 😔🤦
Ceylinkrkzm Ayskrtl ne bulantı ne tiskinme yaşadım bu reflü öldürecek beni dene valla benimkini az da olsa rahatlatıyor canım bastiriyor
Ayskrtl Hafise ilaç kullanmak riskli değil mi yaa tabi doktora danışmadan almam zaten de inşallah benim doktorumda verir yada bı çozum bulur yarın gidicem
Hafise Ayskrtl valla verdiğine göre bi sıkıntı yok bilmiyprum illaki başa cıkılıcak bilincsiz alma ama mutlaka sor
Ayskrtl Mgs21715 bende yapıyorum da bana mısın demiyor işte yaa mahfetti beni sevindim sizin iyi olmanıza Allah daha iyi etsin
Baby-yase Merhabalar, bende 24 haftalık hamileyim.Dayanamayacak olursam gaviscon surup alıyorum, onun haricinde 1 çay bardağı ılık sütü 3 yudumda içersem de hafifletiyor..
Hilalcam 31 haftalık hamileyim ve geceleri özellikle çok mide ağrısı bulantı yaşıyorum rahat uyuyamıyorum ne yapmam lazım geçmesi icin
Ayskrtl NefesDeniz hamilelikte ilaç kullanmak önerilmiyor ya o açıdan soda mide bulantısı yapıyo Ama ayvayı denerim teşekkür ederim
NefesDeniz Ayskrtl Yanlış biliyorsunuz hamilelikle doktorlarımızın bize verdiği ilaçları kullanıyoruz. Ağrılarımız için minoset yada parol mide yanmalarımız içinde rennie tablet yada gaviscon bunlar hepimizin kullandığı ilaçlar. Her mide yanmamda rennie içiyorum ben doktorum verdi ikiz bebeklerimize hamileyim ve bu ilaçların ne bize ne bebeklerimize hiçbir zararı olamaz öyle ola doktorlarımız vermez.
yarenyucel Ayskrtl gaviscon şurup içebilirsin ben de 13+4 üm aynı şekildeyim bebeğe hiç bi zararının olmadığını duydum doktoruma danıştım kullanıyorum 3 haftadır falan şuan çok rahatım tabi doktorunla görüş bence öncelikle
Ayskrtl NefesDeniz ben orda zaten kafama göre ilaç kullanmaktan bahsediyorum doktor vermeden ilaç kullanamam anlamında söyledim onu henüz doktor randevuma daha bı kaç gün olduğu için çözüm arıyorum yine de bilgilendirmek istediğiniz için teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasıp etsin bebeklerinizi 🙏