Belmazeki01 Arkadaşlar 22.1 hamileyim özür dileyerek söylüyorum birlikte olunca pembe bi şekilde kanama oluyor yaşayan varmı normal mi hastaneyede gidemedim biligileriniz i paylaşırsanız sevinirim ☹️
Mutiess Belmazeki01 Hayır normal değil 🙏🏻 Hamilelikte öyle lekelenmeler normal sayılmıyor 🙏🏻 Bunu doktorunuza danışmalısınız
ssnnmmm Belmazeki01 normal değil doktorunuza bildirin ilişkiye doktora gidene kadar bence ara verin açık renk kanamalar aktif kanamadır
esraMom1 Belmazeki01 ilişki sonrası oluyorsa zorlayıp tahriş etmiş olabilirsiniz ama bi doktora görünün bence
Belmazeki01 ssnnmmm çok teşekkür ederim yarın inşallah gideceğim bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok ama
Belmazeki01 Busra3509 öyle yapıyorum allah izin verirse yarın hastaneye gideceğim inşallah nişey çıkmaz
Busra3509 Belmazeki01 ferah tut kendini. Devamı gelmediyse kanamanın Bende yaşamıştım 17 haftam da ve 19′da yaşamıştım. Devamı gelmedi sükür. Gelmiyorsa artık endise etme Ama ilişkiye de girme artık😊🦋
Belmazeki01 Busra3509 enfeksiyon çıktı prehesteron verdi mi ton ilaç bel agrısından duramıyorum üşüme titreme terleme gece zaten zor uyuyorum bide üşüme ile beraber uykudan uyanıyorum ☹️☹️
Busra3509 Belmazeki01 bolbol su ic enfeksiyon icin canım Bende bas agrısından ve dönmesinden delirmek üzereyim Bide bel agrısı cpk kötüym Sallanıyorum surekli