Zmra-13 Boncukafa benimde 3.600 kilosu bende ondan korkuyprum cuma yatışımı yaptırcam acıda çeksem dayancam
Duygusuz Zmra-13 ya benimde 3600 ve 38.haftadayım yarın suni verecek 1-2 cm acılmam ve 80-100 lerde sancım var
Zmra-13 Bide dün gece bebeğim baya hareket ediyodu sabahtandır hiç etmyo alt bölgem yüryünce felende ağrıyo napsam acaba
Boncukafa Zmra-13 bebek aşağı indiği için ağrı oluyordur bende de var hareket ise iyice büyüdüğü için eskisi kadar yerleri yok 😅 ama bi süre oturup takip edebilirsin
Duygusuz Boncukafa benim Dr umda beklemiyor suan 38. Haftada 3600 daha fazla durmasın dogumda zorlanırsın dedi sancım 80-100 lerde ama normal dogum için yeterli degilmiş bekleyemeyiz dedi 1-2 cm acılmam var yarın suni verecek
Boncukafa Duygusuz bana hiç sancın var demedi nts de 🤷🏼♀️ 39+5 oldum bende yrn gidicem yatış planlaması yapılacak sağlıkla kucağına al bebeğini inş
Duygusuz Zmra-13 magnezyum kullanıyor musunuz benimki magnezyumu bırakınca bu kadar hissetmeye başladım ama normal dogum için yeterli degilmiş yinede
Selbal Boncukafa 39+3 deyim. Nst de 100 ü geçiyo sancı görünüyor. Bugun de 3 defa falan sancı oldu. Salı gününe kadar gelmezse yatış var. Ama böyle geliyorsa gelecek diye düşünüyoruz. Bilmiyorum 🤷♀️ beklemek çok skcı
Duygusuz Selbal bende korkuyorum ya ilki 3800 dogdu yine 38.haftada mahvoldum 8 dikişim vardı İnş bunda zorlanmam
Duygusuz Boncukafa inşallah saol canım sende İnş saglıkla alırsın kucagına bebegini. Ben gittim bugun sancım cıkmadı korktum biraz heralde ondan normalde cıkmıyordu hep sancım cıkmayınca Dr geri gönderdi pzt tekrar gidicem
istanbul3434 F-Gemi benim eşim “dibi gelen diş macunu tüpü gibi üstten sıksak alttan gelmez mi” diyo🤣🤣🤣
F-Gemi istanbul3434 benim eşimde karnımı eliyle ovarken aşağı aşağı bastırıyo aa dedim napıyosun e yardımcı oluyorum diyo🙈😂
KaanErkan-mom F-Gemi ben 12 saat suni sancı aldım fakat hissrtmediğim için açıklık da olmadı. Sezaryenle sonlandı doğum.