Ceylinkrkzm Kızlar ayrıntılı ultrason kaçinci haftalarda yapılıyor 16. Haftadayim randevu alayimmi daha erken mi şimdiden teşekkürler 🌺
Semnr2 Ceylinkrkzm ben 16+5 haftalik hamileyim bugün doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için ogrenedim bile kapatmış bacaklarıyla 😂 detaylı ultrason için de önümüzdeki aya attı erken olduğu için sanırım
Deniz95 Ceylinkrkzm gideceğiniz yere göre değişir bir hastaneye sordum iki hafta öncesinden randevu alın dedi başka hastane iki gün öncesinden alsan olur dedi. Gitmek istediğiniz yere sorun bence. Devlet düşünüyorsanız şimdiden ayarlayın tabi
eilik Ceylinkrkzm Bazı doktorlar 18-24 bazı doktorlarda 20-24 arası yaptırın diyorlar. Ben Allah’ın izniyle yarın yaptırcam tam 22 haftalık oluyor doktorumda 22. Hafta demişti 😊 Randevuyu 1 ay önceden almıştım ben 😊
Semnr2 Ceylinkrkzm aynen çünkü doktorum önümüzdeki ay çağırdı o vakit zaten ben o zaman 20 haftalık oluyorum o zamanlarda falan yapıyorlar sanırım
eilik Ceylinkrkzm Evet insan hemen görmek istiyor ama bence biraz daha büyüdüğünde daha net görebilirsiniz, doktorun vereceği fotoğraflar daha net olur düşüncesindeyim ben 😊