Fadmkm İndirimlerden almayıp sonra pişman olduklarım var tekrar indirim oluyor mu yıl da bir defa mı oluyor gerçekten
Hilalsny Fadmkm e bebekte 2 3 ayda bir guzel indirimler oluyo canim dogumun hazirandaymis sanirim hazirana kadar mutlaka indirim olur merak etme
Boncukbeyinannesi Fadmkm Hepsiburada gibi sayfalarda da günlük indirimler olabiliyor bildirimleri açıp takip edebilirsiniz o sekilde
Ozlem23 Fadmkm %28 olan bir defa oluyo ama ay içinde aynı ürünler ikinci kez indirime girebiliyo 15 inden sonrasını aciklamamislar belki istediklerin tekrar indirime girer
Buseyvz Fadmkm malesef oran olarak aynı mı bilmiyorum ama Kasım ayında ve daha öncesinde de benzer fiyatlara düşmüştü, babymall sayfasına bakın isterseniz orada da indirim var şuan
Esekoldurengunes Kasım ayındaki indirimden faydalanıp birçok eksiği o zaman almıştım. Toplu olarak indirim sanırım bir de Kasım ayında oluyor sanırım.
Fadmkm Esekoldurengunes haziranda doğum görünüyor nasip olursa daha erken diye almadıklarım oldu kasım biraz geç olur gibi
Esekoldurengunes Fadmkm Benim de doğumum mayısta. Evet Kasım ayı geç olur artık size. Ebebek dışında başka sitelerde de güzel indirimler oluyor, oraları da takip ederek pekçok eksiğinizi tamamlayabilirsiniz.
Ogretmenanne24 Ben alıyorum biraz hatta erken mi daha da çok mu acele ediyorum diye düşünüyorum alırken de 15+3 deyiz 🥰
Fadmkm Ogretmenanne24 bende aldım bazı şeyler ama erken deyip almadım sonra aldaydım dedim bence indirim olunca alınmalı
Gozdeku 0znur marka için yorum yapamam ama kiminle konuştuysam ya da burda kaç yorum okuduysam manuel değil elektrikli tavsiye ettiler. Ben de mantıklı buldum o yüzden elektrikli aldım
nev_hena Ben Aralık ayında bir oyun matı almıştım. %28 indirim kampanyasındaki fiyatından çok daha ucuza almıştım. O yüzden hiç sıkmayın canınızı takipte kalın. 😊
Ogretmenanne24 Fadmkm evet bende sonraya ufak tefek şeyleri düşünmeyelim büyükler kalsın diyerek aldım hatta büyüklere de karar verdik yatağı dolabı ama neyse 😂😂
Fadmkm Ogretmenanne24 almaya başlayınca durduramıyor insan kendini başta erken dedim şimdi her şeyi alaşım var😂
dugmeninannesiii Fadmkm bende şeyi merak ediyorum mesela şuanda çoğu kıyafet kampanyalı %28 indirimde yarın ki indirimde acaba onlarda indirime girecekmi 😬😂