Abdullahm1 Şekerlerim giderek fırlıyor 1.saat 147 2.saatlerim 156… ya da 160 lar … çok korkuyorum aynı durumda olan var mı ne yapıyorsunuz ? Açılmam da var ona rağmen yürüyorum … korkumdan siz ne yapıyorsunuz?
Cns_33 Abdullahm1 hormonlardan sanirim 😑 ay allah yardimcinz olsun yaa benmde sekerm var diyetle indirdim bakalm nolcak son haftalar
ulviyedemirbas2 Abdullahm1 kaçıncı aydasınız? Ben 7ye keçdım bende de cıkdı şeker diet yapıyorum iyne ilac yazmadı
Birminiginannesi Abdullahm1 benimde aclık 104 bazen 120 bazen 110 cıkıyor tokken de 140 150 180 degiyor 29 +5 haftalıgız yarın gidicem şeker yüklemesi için
Abdullahm1 Cns_33 Sağolun Allah razı olsun. İnsuline rağmen yüksek . 34 deyim açılmam da var yürüyüş yapsam bir türlü yapmasam bir türlü
Bsmlh Abdullahm1 ben haftam 26 şimdi diyetisyenden geldim canım çok yükseldiği zaman öğünlerin varmı meyve yavas tukseltır meyve tercıh et ama elma armut portakal gibi yarım
ulviyedemirbas2 Abdullahm1 bende 7deyım inşallah bizde yukselmez baya da dıkat edıryorum yedıklerıme. Yedıklerınle alakası varmı senin şekerin yukselmesı?
Abdullahm1 ulviyedemirbas2 yok dahiliye Doktoru giderek yükseleceğini söylemişti ama bana ciğer geliştirici iğne vurdular ama şekeri çok yükseltiyor o yüzden fırladı iyice
Abdullahm1 aslzyn44 ben şeker yüklemesi yaptırmadım 19.haftaödan beri açlık tokluk bakıyordum bu şekilde buldum şekerimi
Abdullahm1 Cns_33 dozlarım bugün yükseldi . Ciğer geliştirici iğne vurunmuştum o bayağı yükseltti şekerimi