rmeysaa12 17+4 hamileyim. Sorunsuz bir gebelik geçiyorum çok şükür. Ama bugün nokta nokta pembe kırmızı lekeler gördüm. O kadar küçük ki inceleyince iyice bakınca belli oldu. Sizce neden olabilir
miniginannesi9 rmeysaa12 idrarırinizda mi gördünüz? Bu haftalarda lekelenmeler olmuyor bildiğim kadarıyla, bı doktora yada sağlık ocağına başvurun.
Busracobann rmeysaa12 kan iyi değil canım doktoruna danış hemen ilk haftalarda oluyor ama haftan ileri Allah muhafaza ağrın var mı
esraMom1 rmeysaa12 lekenme normal değil üstelik 17 haftalıksınız bence acile gidin yada doktorunuzu arayın ihmal etmeyin derim
rmeysaa12 miniginannesi9 gittiğim hastahaneyi aradım ama doktorum yokmuş. Hemşire de kanama yok ise sıkıntı yok dedi. Ama yine de yakın hastahaneye gidip kalp atışını dinle dedi yarın gideceğim insAllah
rmeysaa12 Busracobann aslında kandan kastım şöyle nokta kadar.. Yoğun bişey yok. Sancım da yok çok şükür. Benim ilk hamilelegim hep kanamalı geçmişti ve bu haftalar da kaybetmiştim. O yüzden çok korkuyorum eşim de askerde
miniginannesi9 rmeysaa12 en kötü ihtimal bı sağlık ocagina gidin kalp atışına baktırın gebelik takibi yapan hemşire izle