Busra57 Doktorum plesanta küçük bebeğin beslenememiş o yuzden haftasına göre 1i hafta geriden geliyor dedı başına boyle bişey gelen var mı birde suyun azalmış dedi ne yapmam gerekir doktor bıley demedi
Mommmyyy Busra57 suyun azaldıysa sabah akşam bir su bardağı havuç suyu iç bende işe yaradı dr önermişti zaten , geriden gelmesi ya da ileride olması 2 hafta normal stres yapacak bir durum yok bunu da dr söyledi ki benim her muayenede farklı bir ileride bir geride boş yere kafana takıp da stres yapma çocuk gelişmiyor stresten
Busra57 Mommmyyy ilk çocugum da boyle bısey yaşamamıştım o yuzden cok stres yaptım başıma boyle bişey ilk defa geldi çok saol bu arada havuç suyu havucu rendeleyip mi suyunu içiyorsun
Mommmyyy Busra57 ben 32. Haftadayım düşün başı 34 bacak 33 karın 31 geçen hafta ise hepsi öndeydi hatta karın 31+4 demişti bu hafta 31 çıktı o yüzden hiç takma aylardır böyle benim
Busra57 Aylayslky coğunlukla sag tarafıma yatarım ve o zmn hissederim hareketlerini sol tarafa yatamıyorum
Busra57 Mommmyyy 14 haftalıkken 1 hafta onde gözüküyordu şimdide geride diyorlar şeker yüklemesi yapmamı soyledı hakkımızda hayırlısı rabbim yawrularımızı korusun
Hzl Benim de ilk basta 2 hafta gerideydi sonra 1 haftaya düştü şimdi 4 gün ileride oluyor yani öyle takılma su icinde su iç sıvı al bol suyu meyveler ye bence ben az su iciyorum ama meyve cok yiyorum belki ondan normal cikiyor benim .
Mommmyyy Busra57 hiç canımı sıkma canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ben enler yiyorum her gün badem, süt, kaşar, meyvesi falan ama minyon olacak demek ki sağlıklı olsun da bi iki hafta hiç sorun değil