ayseeerl13 Kizlar canim surekli mc donalds istiyor dogudan geldim istanbula annemin yanina doguda mc donalds yoktu 6 ay yemedim simdi yemek istiyorum iki gun oncede yedim bi sorun olurmu fastfood surekli
Sermec27 ayseeerl13 cok sorun olmaz fazla fazla yemediğiniz sürece ben evde kendim yapıyorum daha saglıklı oluyor 🥰
34_21_23 ayseeerl13 bende sürekli burger king yemek istiyorum Deli gibi canım istiyor önüne geçemiyorum bazen tüketiyorum 🙊
gulsahhg ayseeerl13 valla ben hamileliğim bpyunca burger king yedim avm de calısıyorum alternatifim yoktu. Çok şükür bebişte bir problem vs yok
cipiti ayseeerl13 ilk 6 ay yedim orda çalışıyorum 😅😅 kilo kontrolü yapamadım onun disinda problem olmadı 🤭
Kardelen_12 ayseeerl13 olacağını sanmıyorum ben hep hazır seyler yedim kola içtim sürekli allaha şükür kızım sağlıklı doğdu ama yine de siz çok yememeye çalışın yada doktorunuza danışın
mucizemm01 ayseeerl13 doktorlar da bisey olmaz diyor. Hergün yemek var bide haftada 2 kez falan. Tek tavsiyem Cola gibi icecekler icme yaninda. agir gelmesin
Buketkucuk ayseeerl13 sonuçta sürekli tükettiğiniz birşey değil. Şahsen ben canım istediğin de her zaman tüketmemek kaydıyla yiyorum nefsinizi de körüklemeniz mutluluğunuzu da düşünmeniz gerekiyor bir yerde. Bence yemelisiniz birşey olacağını sanmam yedi yirmi dört mc Donalds ile beslenmiyorsunuz neticede 🙏🏼❤️