tatlissannee Biz oğlumuzun adını Uygar koymaya karar verdik. Kültürlü medeniyetli anlamına geliyor.. Sizce nasıl kızlar? Siz ne koyacaksınız hadi yazıınn🤩
Tugbaumit tatlissannee çok hoş bir isim bence adıyla sağlıklı ömrü olsun paşanın 💙 ilk oğlumun ismini ' ‘Barkın Alp ’' koyduk cok severek beğenerek 💙 İkinci oğlum olacak inşAllah ben Alptuğ istiyorum babası Alparslan 🙊 sanırım babası kazanacak 😅🙊
Kubra-kurt-aksoy tatlissannee çok anlamlı ve güzel bir isim 💙 ben de Aybars ya da Meriç düşünüyorum 🌼
Ebrulisss Çok guzelmis anlamida . Adiyla gelsin minik pasa bey. 🧿💙🥰 Bizde Eymen Ege de karar verdik 💙🤭
mavisahinn Ebrulisss Ebrulisss sağlıkla gelsin 🥰 yiğenimin adı eymen ege şimdiden yerinde durmayan deli dolu arabalara meraklı bi beyfendiye hazır olun 😄
Ebrulisss mavisahinn amin insalalh valahi babasiyla hep eymen istiyorduk , egeyide teyzesibuldu hayirlisiyla koyucaz .. ayyy simdiden karnimda cok haraketli 🤭🥰
mavisahinn Ebrulisss Ebrulisss doğuncada katlanarak artacak temposu 😂 son hız maşallah adlarıyla yaşasınlar zeki hareketli oluyolar Allahım sağ salim aldırsın kucağınıza 🥰😍
Ebrulisss mavisahinn amin canim benim.cumlemizin ayni sekilde 🥰😘 Rabbim sağ salim kucaklarimiza versin 🥰🥰