Ebruakn Arkadaşlar 19+3 olduk bulantım olduğu için hala devam ediyorum bu ilaca doktor kontrollü sizlerde kullanıyor musunuz ne zamana kadar kullanılabilir ki bu ilaç
Yasemindursun Ebruakn gittigi yere kadar canim bulantin devam edene kadar kullanirsin bende işe yaramamişti o ilaç sende yaradiysa şanslısın! 🌸
Minnakkkk Ebruakn bende hiç faydan etmedi o ilaç bıraktım boşuna ilaç içmeyeyim diye şanslısınız 🌸 bi zararı yok diye biliyorum
Deniz2628 Ebruakn bende hala devam ediyorum kullanmadım mı çok kötü oluyorum eczacım bu ilaç daha iyi ve daha doğal gönül rahalıgıyla kullanabilirsin dedi
ebrarecem Bulantı geçmediği için doğuma kadar kullananlar var zararsız olduğu için doktorlar sorun etmiyor.
DorukZengin Ben de aynı korkudayım. İlacı bıraktığım anda çok kötü oluyorum 13+2′deyim. Doktor günde 4 taneye kadar alabileceğimi, bulantım kesilene kadar kullanabileceğimi söyledi. Artık kaçıncı aya kadar sürerse…
Ebruakn Evet bitkisel diyorlar ilaca o yüzden bende gönül rahatlığıyla kullanıyorum ama süre uzayınca tereddüt etmeye başlıyor insan
Esekoldurengunes haftaya girdik bugün ve 7. haftadan beri Prilamı doktor kontrolünde kullanıyorum. Geçen hafta belki bulantım, kusmam geçmiştir diye bir gün ilacı almayayım dedim yediğimi içtiğimi çıkarttım 🙄 Belli ki doğuma kadar kullanacağım 😂
mucizemm01 Esekoldurengunes bende ayni dueumdayim 😅 arada deniyorum bitmistir bulantim diye ama nafile.. doktor doguma kadar kullan dedi
mucizemm01 Ebruakn ben 26. haftamdayim hala kullaniyorum dontorum hic bir sakincasi yok dedi hatta doguma kadar kullanabilirsin bulantin gecmesse dedi.
Semnr2 Kizlar peki gynotardyferon diye bı demir ilacı verdi doktorum kullanlar var mı bu ilacı Birde sundrop-d3 oral damlayı kullananlar varsa yazabilir mi 🙏😍
Ebruakn Semnr2 ben Demir ilacı olarak ferplex-fol tek dozluk şurup gibi kullanıyorum d vitamini de 3 aylıkken bibac d3 damla kullanmıştım