Mltmbktr Melekanne2606 evet canım bana da yarın vericek gün çok sevindim evinize çıkmanıza 🌸💓 darısı başıma insallah sağlıkla kucağıma alırım 😻
Mnevvr53 Mltmbktr bende yaşadim , sezeryan oldum mecbur 37 haftada dogum yaptim 4 kiloydu ultrasyonda d9gdugunda 3550 kilo oldu
Mltmbktr Mnevvr53 canım neden 38 i beklemedi doktorun kilosundan dolayı mı ? Ultrasonun yanılma payı oluyormuş o yüzden ben de tereddütte kaldım ama masallah kilosu çok güzelmiş miniğin 🌸
Mnevvr53 Mltmbktr bazi sorunlar oluştu gebeligim 2 hafta önden gidiyordu hem bu yuzden hemde tansiyon sorunum oldu uremeem oldu sizinkiside buyuk ihtimal önde gidiyor haftaniz dimi
Mltmbktr Mnevvr53 evet canım 2 hafta önden gidiyor tamsiyon yok ben de ama şeker mi var sonradan dedim ama testte yaptırmıştım 🤷♀️
Mltmbktr Sb123 ben de pazartesi konuşacağım bana da sezeryan iöşb gün vericek sanırım peki sizin bebişe de genetik mi iri bebiş dediler 🌸
Mnevvr53 Mltmbktr ya bendede şeker filan yoktu bebegim iriydi doktorum hergun ama hergun seker testi etirdi bana buyuk ihtimal bebeisiniz nornal halde iri olcak 😃🤭 şişkoş bebek saglikla gelsin dunyaya
Mltmbktr Esraunsl belirti neydi canım benim şeker yüklemede çıkmadı ama acaba sonradan mı çıktı dedim
Mltmbktr NAZ2333 canım benim çatı muayanemde de basık çıktı doktor 3.5 kilo üzeri zorlanabilirsin dedi masallah size de bebişinize de
Esraunsl Mltmbktr baş dönmesi halsizlik az acıkınca al ayak titremesi baygınlık gibi şeyler oluyordu sık tuvalete çıkma ağız kuruluğu
MS-2190 Hllpmk bana da doktorum basık dedi aynı durumdayız ve bebeğim 3.500 gecti son hafta dayım bebek de gelmiyor senin durum nasıl 🙄
Hllpmk MS-2190 bende 40. Haftadayım ve benim bebişte gelmiyo maalesef😔 dün kontrole gittiğimdede çatım hakkında bir şey demedi sadece 3.600 dü 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi suni vermek istedi doktorum ama ben 40. Haftanın sonuna kadar beklemek istedim en azından. Çatı basıklığı için çok üzülmüştüm 1 hafta 21 taha 21 meryem suresi toplayıp okuduk doktorum çatı darlığından hiç bahsetmedi duanın gücüne gerçekten inanıyorum
anni-8 Bende devlete gidiyorum, bana da iri bebek dediler. 36+3 te 3400gram olmuş. Hem başı hem de karın çevresi 39 haftayla uyumlu kuzum bende sezeryan istiyorum, erken alsın istiyorum ama almıyor ya :(
Esin25 Mnevvr53 bende yaptırdım şeker çıkmadı 29 haftalıgım ama 30 31 çıkıyor kilosu 1657 41 cm çıktı çokmu normalmi 😂 doktor kilosu iyi olck iri olur dedi ilk çocugum 52 cm 3550 çıkmştı onda zayıf bebek doğurmamşsın dedi
Esin25 Helllooooo bnaa 3800 dü ultrosnda doğum zmanımdda doğurdum 3550 doğdu yani fazla ölçülüyor canm şimdi ikinci hamilelğim bir iki hafta önden gidiyor boyu kilosu iyi dedi iri olablr diyo dönmesini bekliyorum ve 3500 fln geçmesin istiyorm ama bakalım 😁😍 allah ne nasp ettiyse yaşıycaz hakkımızda hayırlı olanı versin