Ceren25 Hllpmk evet canım 3 bcugu gecmemeli dedi eger gecerse zorlanırsın vakum vs. Gerekir bebk zorlanir Allah korusun sknti olur dedi zaten kendi gelmezse suniylede zorlamam sezeryan dedi bilmiyorum moralim bozuldu gercekten ama hayırlısı hakkımızda yapcak bisey yok bebek nasil geliceğini kendi seciyor kısacası
Hllpmk Ceren25 kesinlikle öyle de insan kendini sürekli normal diye hazırlayınca sezeryan kelimesini duyunca psikolojik olarak etkileniyo maalesef. Allah herkese güzel kolay sağlıklı ve çabuk toparlanacak doğumlar nasip etsin
Ates2020 Ceren25 3700 kardeşim 3600 ben doğurdum dikişsiz kesisz.. bu doktorlar kafasına ne rahatsa ona göre konuşuyor. Sezeryan doktor için daha iyi uğraşmak yok saati belli gidiyorsun hop bitti. 4200 doğurdu komşum canım
Ceren25 Hllpmk aynen öyle canım doktorum yinede 40 haftaya kadar bekliycegini söyledi kendi gelmezse sezeryan 😓 insallah gelir miniğim ..
Mltmbktr _Ftma_ canım yok 33 de gitmemiştim en son 36 da 3400 dü sonra 37 de 3700 olmus işte haftalık 300 gr alıyor gibi ama doktorlar iri bebek de direk sezeryan diyor senin kaç suan ?
Mltmbktr M-Esraa canım aslında genetik bence ben de eşim de 4 kiloya yakın doğmuşuz ama doktorlar iri çocuk sevmiyor en azından benimki öyle hem doğumda zor hem sonrasında o yüzden dikkat etmek lazım aslında 🌸
_Ftma_ Mltmbktr ben 33 haftalikkene gittim 2300 kg dedi banada dedi eger 4 kg olursa sezeryanla aliriz dedi olur dedim ben sagliklica gelsin normal sezeryan fark etmez😊
Melekanne2606 M-Esraa Amin canım inşallah 🥰 süt yumurta fındık et balık tavuk genelde bunlarla beslendim😂
Mltmbktr Ceren25 evet seninkinin kilosu çok uygun normal doğum için aslında.bir doktorun daha mı fikrini alsan eğer normal doğum istiyorsan
Ceren25 Mltmbktr evet canm şuan icin gayet iyi kilosu ama catı darlığım varmış oyüzden doktorum bu sekilde acıklama yaptı ama 40 haftaya kadar bekletcem kendi sancın gelirse doğuma alıcam dedi ama açilma olmadan zorlayamam seni cok skntı çekersin dedi baştan beri ayni doktordayım canm doktoruma güveniyorum herseyin hayırlısı bu zamandan sonra değiştirmek beni daha çok strese sokar
Erimannesi Helllooooo 4 kiloyu normal dopum yaptım.. Doğumum kolay oldu 3 saat sancı çektim sadece kendi sancımla 40+1 de doğurdum.. Ama dikişim çok oldu sonrasında.. Hem kesi hemde yırtılmam vardı.. Gerçi sezeryan a göre yine daha çabuk toparlandım ama..
Mltmbktr Erimannesi canım bemim çatıma da dar dedi bilemedim o yüzden ama yine haftaya kontrol edecek ,sağlıkla gelsinlerde her türlü doğum şekline razıyım
Aysel_11 Mltmbktr bana da dedi omuzları geniş takılır zor olur dedi ama gene de 39+5 e kadar bekledim gelmedi de kendiliğinden havaya suni de çekmemek için mecbur sezeryanı kabul ettim yarın doğum olucak nasipse
Nurov Benim bebitom da tontiktoymuş, 37+2de 3400 kgdu, çarşamba bakalım kaç olcak, ben de sezaryen olacağım risk alamam
ArasMom34 Mltmbktr benimde iriydi 39. Haftaya kadar normal doğum diye bekledik suyum azalınca kontrol günü acil sezaryana alınmıştm ultrasonda 4000 doğduğunda 3800 doğdu oğlum bebeğin ve senin için hangi doğum hayırlısıyla o olsun inş 🙏🌸