Zeynep_elifnur Benim ikinci doğumum olacak Allah nasip ederse.. konak veya buca tarafında uygun fiyatlı,iyi,başarılı bir hastane ve doktor tavsiyesi verecek olan var mı. Muayene ve sezeryan doğum fiyatları nedir ?
Oykuaygun Zeynep_elifnur hayat hastanesinden memnun olan çok 2800 gibi Bi fiyatı vardı. Birde tepecikte Ege şehir var orası da 4500
Aylinada35 Zeynep_elifnur konak hayat Hastanesi’ne gidiyorum fatih beye çok memnunum. Muayene 85 TL doğum 2.700 diye biliyorum
Mrvtpz Zeynep_elifnur o civarda gidebilceginiz en uygun hastane hayat hastnesi ancak hastanede cocuk icin yenidogan ünitesi yok acil bi durum vs olursa küvez fln yok yani bilginiz olsun tercihinizde ona gore olsun 🙏🏻
serenty_123 Karabağlar Avrupa cerrahı tıp merkezine gidiyorum doktorumdan memnunum muayene ücreti 65 tl doğum içinde 3000 gibi fiyat duydum ama daha konusmadim bende doğuma çok var diye
Sevdes Oykuaygun ege şehir hastanesi 4500 mü ben 3700 diye biliyordum bende oraya gidiyorum ama daha konuşmamiştık burdan bir arkadaş demişti banada ocak ayında sordum die